Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 27 de novembre del 2010

LA PRÈVIA. R. Saragossa - Vila-real CF: A tornar a sumar de tres en tres

Senna, que ja va jugar en l'empat a 3 de la temporada
passada, té moltes opcions de tornar hui a l'onze titular.
El Vila-real visita hui La Romareda, l'estadi del Saragossa, amb un clar objectiu, que no és altre que aconseguir una victòria que el consolide en els llocs de Champions League i que torne l'optimisme a tot l'equip i als aficionats, pel fet de no haver pogut sumar els tres punts en cap dels dos darrers partits. De tota manera, el joc i l'actitut han sigut bons, per tant, amb un poc més d'esforç, de claredat en el joc i d'encert a porta, les victòries tornaran a arribar ben aviat.
Per la seua banda, el conjunt aragonés es troba en una situació ben complicada i delicada,  ja que està en una ratxa dolenta i en una dinàmica molt negativa pràcticament des de l'inici de lliga, i ocupa les posicions de descens. La setmana passada, fins i tot van destituir al ja ara ex-entrenador, José Aurelio Gay, per donar-li el càrrec al mexicà Javier Aguirre, que debutà amb un empat a un a Getafe.
Quant a la convocatòria, Garrido, que aquesta setmana ha renovat per tres temporades més amb el Vila-real, no podrà comptar ni amb Borja Valero, sancionat per acumulació de targetes, ni amb Capdevila, que es va fer un esquinç al turmell en el partit de la jornada passada contra el València i estarà tres setmanes de baixa. Probablement, els seus llocs els ocuparan Marcos Senna, al mig del camp, i el jove Joan Oriol al lateral esquerre, un Oriol que tindrà l'oportunitat de debutar com a titular en primera divisió. Les estadístiques no són molt favorables per als groguets, que només han guanyat una vegada a La Romareda, però hui els jugadors eixiran sens dubte a per totes per intentar endur-se els tres punts cap a Vila-real.
El  partit començarà a les 6 de la vesprada i estarà dirigit pel col·legiat madrileny Velasco Carballo.

Convocatòria:
Porters: Diego López i Juan Carlos.
Defenses: Ángel, Marchena, Gonzalo, Musacchio, Catalá i Joan Oriol.
Migcampistes: Bruno, Senna, Matilla, Cazorla, Cani i Jefferson Montero.
Davanters: Rossi, Nilmar, Altidore i Marco Ruben.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada