Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 20 de novembre del 2010

LA PRÈVIA. Vila-real CF - València CF: Els groguets volen augmentar distàncies en el derbi

El Vila-real no vol donar-li cap opció
al València en un partit molt esperat
Esta vesprada arriba el València al Madrigal en la 12a jornada de lliga, un partit que s'espera amb moltes ganes per part d'ambdós bàndols, però que s'ha escalfat molt des de la premsa esportiva del València durant aquesta setmana, i ha fet que els aficionats groguets tinguen moltes ganes de vore al seu equip fer les coses bé i no deixar cap opció als de Mestalla.
Els d'Unai Emery van començar molt bé la lliga, però després de la derrota al Camp Nou el seu rendiment va caure en picat i van estar unes jornades sense aconseguir resultats molt positius, encara que el cap de setmana passat van imposar-se per 2-0 al Getafe sense lluir-se. D'altra banda, el Vila-real ve d'encaixar la seua segona derrota en lliga amb el partit que va perdre per 3-1 al Camp Nou, però les sensacions són bones, ja que l'equip va donar una imatge més que decent, de la mateixa manera que ha estat fent en les últimes jornades, i s'espera que a casa es seguisquen contant els partits per victòries.
Pel que fa a les convocatòries, el València té fins a set baixes, com són les de César, Mata, Mathieu, Topal, Jordi Alba, Manuel Fernandes i Albelda, mentre que Juan Carlos Garrido podrà disposar de tots els seus jugadors a excepció de Jefferson Montero, que s'ha incorporat tard al grup després del partit amb la seua selecció. S'espera, per tant, una alineació molt semblant o idèntica a la que ha utilitzat el tècnic valencià en els darrers partits.
Malgrat que en els encontres entre el Vila-real i el València al Madrigal s'han vist tot tipus de resultats, els tres últims anys només s'han vist victòries locals, cosa que farà que els aficionats groguets, que de ben segur aniran en gran nombre al Madrigal, facen un bon ambient i donen suport al seu equip perquè aquesta ratxa continue.
El partit començarà a les 6 de la vesprada i estarà dirigit per l'àrbitre del col·legi català Estrada Fernández.

Convocatòria:
Porters: Diego López i Juan Carlos.
Defenses: Ángel, Gonzalo, Marchena, Musacchio, Capdevila i Catalá.
Migcampistes: Bruno, Borja Valero, Senna, Matilla, Cazorla i Cani.
Davanters: Rossi, Nilmar, Marco Ruben i Altidore.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada