Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimarts, 21 de desembre del 2010

LA PRÈVIA: València CF - Vila-real CF. I per acabar, la Copa.

Bruno està sent un dels jugadors groguets més destacats
en les darreres jornades, i probablement siga titular esta nit,
en una alineació on no s'esperen grans canvis.
El Vila-real afronta hui, a les 10 de la nit, l'anada dels huitens de final de la Copa del Rei, una eliminatòria en la que li va tocar en sort ni més ni menys que el València. Després de desfer-se del Poli Ejido en setzens jugant amb un onze amb diversos jugadors poc habituals, el nivell del rival aquesta vegada no té res a vore, i és probable que Garrido pose sobre la gespa de Mestalla una alineació amb els jugadors habituals en lliga, sense incloure-hi molts canvis. En lliga, el Vila-real ve de sumar una victòria contra el Mallorca per 3-1 que li permet acabar l'any en una molt meritòria 3a plaça, mentre que els d'Unai Emery van guanyar per 1-2 la Reial Societat i es mantenen a cinc punts dels groguets.
Pel que fa a la convocatòria, Garrido ha convocat els mateixos homes que el passat dissabte, amb les baixes ja conegudes de Marchena i Joan Oriol. Ambdós equips s'han enfrontat algunes vegades ja en Copa, la darrera fa cinc temporades, en què el València es va imposar per un global de 3-0. Aquesta vegada però, sembla que el Vila-real no vol deixar de banda la Copa com ha fet altres anys, i de ben segur que faran tot el possible per traure un bon resultat que els permeta afrontar el partit de tornada amb moltes possibilitats de passar de ronda. A més, els dos equips es van enfrontar en lliga no fa molt, i el València va aconseguir endur-se un punt del Madrigal en un partit que va acabar amb empat a un i en què els visitants només es van dedicar a defensar, pel qual els groguets tindran ganes de revenja.
El duel estarà arbitrat pel col·legiat del comité basc Delgado Ferreiro.

Convocatòria:
Porters: Diego López i Juan Carlos.
Defenses: Ángel, Capdevila, Gonzalo, Musacchio, Català i Mario.
Migcampistes: Senna, Bruno, Borja Valero, Cani, Cazorla i Jefferson Montero.
Davanters: Rossi, Nilmar, Marco Ruben i Altidore.

2 comentaris:

  1. Ola fiero, has visto los articlos de "Superdeporte" hue?? como se puede promover tanto odio a o vila-real?? ye increyible, parix que sotz l´enemigo publico numero 1 :)

    ResponElimina
  2. hahaha, doncs no he llegit el que han dit hui en concret, però ja sabem de fa temps que somnien amb nosaltres... És sobretot el director, un tal Joan Carles Martí, que ens té un odi impressionant i ja es va endur alguna pancarta en el passat Vila-real-València en lliga...i no només ens diu de tot en el diari, per la tele en un programa de Canal 9 també ens va posar fins una vegada...però en el fons és molt divertit vore l'odi que ens tenen :D
    L'única cosa trista es que es fan dir diari esportiu de la "Comunitat" Valenciana, quan l'única cosa que són és un diari del Blavènsia...

    ResponElimina