Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 19 d’agost del 2013

LA PRÈVIA. Almeria - Vila-real: Tornem allà on mereixem ser

El partit de l'ascens contra l'Almeria no va ser gens fàcil
El de hui, possiblement, tampoc ho siga. Però es jugarà
en la divisió que li correspon a l'equip groguet.
Per sort, el malson només va durar una temporada. Quinze mesos després de la fatídica nit contra l'Atlètic de Madrid al Madrigal, en què es va consumar el descens dels groguets a segona, el Vila-real torna al seu lloc, a la Primera Divisió. I ho fa amb ganes i il·lusió, amb un equip que manté el bloc de la temporada passada però també amb cares noves per millorar un planter que aspira a poder fer una bona temporada.
Els de Marcelino es reestrenaran en Primera contra l'Almeria. Curiosament, els andalusos van ser un dels rivals més importants i durs que va tindre el Vila-real l'any passat en la lluita per l'ascens directe, o potser el que més, i precisament contra l'equip blanc-i-roig van aconseguir els groguets el desitjat ascens, en una última jornada a vida o mort. Aquesta vegada, però, el partit es disputarà lluny del Madrigal. A l'estadi Juegos Mediterráneos es podrà veure aquesta nova versió del Vila-real que, podrà ser millor o pitjor però, sens dubte, crea il·lusió.
Pel que fa al partit, i després de les dues darreres proves de la pretemporada, en què l'equip va deixar bones sensacions, sembla prou clar que la porteria l'ocuparà Asenjo, ja que tot i que Juan Carlos ja té l'alta mèdica després de la seua lesió, no ha pogut jugar quasi en tota la pretemporada. El lateral dret serà per a Mario, l'esquerre per a Costa (podia haver-hi dubtes però, amb la lesió de Jokic per a tres setmanes, el valencià s'ha assegurat el lloc) i tant Pantic com Íñiguez podrien acompanyar Musacchio al centre, però sembla que el jove jugador de la pedrera groga té més números. Al mig del camp, Bruno i Pina al centre, i Cani per una banda semblen tenir el lloc assegurat, mentre que Aquino i Hernán Pérez, que ha estat una de les sensacions de la pretemporada, es jugaran l'altra plaça. En atac, el dubte és saber qui acompanyarà Giovani. El mexicà sembla, ara per ara, un fix, però Perbet, Uche i Pereira semblen molt igualats en la lluita per l'altra plaça.
Quant a l'Almeria, el més destacat és el canvi d'entrenador que han fet els andalusos, ja que l'ex-groguet Xabi Gracia, tot i aconseguir l'ascens amb l'equip, no va seguir, i ara és Francisco, provinent del filial, el que ocupa la banqueta. No s'han reforçat amb grans noms i també destaca la pèrdua del seu home més important la temporada passada, el golejador Charles, que va fitxar pel Celta, però encara així, mantenen el bloc de la temporada passada i el Vila-real sap de sobra que cap dels partits que van disputar contra l'equip blanc-i-roig el curs anterior van ser fàcils i, per tant, tampoc ho serà el de hui.
El partit, que començarà a les 22.00, comptarà amb l'arbitratge del navarrés Undiano Mallenco.

Convocatòria:
Porters: Asenjo i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Pantic, Musacchio, Dorado, Íñiguez i Jaume Costa.
Migcampistes: Bruno, Pina, Trigueros, Cani, Aquino i Hernán Pérez.
Davanters: Giovani, Perbet, Uche i Jonathan Pereira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada