Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 3 de desembre del 2016

LA PRÈVIA. Leganés - Vila-real: Toca reaccionar en lliga

Este estiu ambdós equips ja es van trobar en un amistós.
L'últim enfrontament en lliga fou en Segona l'any 98.

El Vila-real afronta el seu partit a Leganés amb la necessitat de sumar, i si pot ser de tres, millor. Després de dues derrotes seguides en lliga, amb un joc bastant millorable en molts moments, l'equip ha baixat de la quarta a la sisena plaça de la classificació. Però més enllà de la classificació, no excessivament important a aquestes alçades de la temporada, el que preocupa són els dubtes en el joc que ha deixat l'equip en els darrers partits, i la baixada de nivell quan es juga de visitant, on l'equip només ha guanyat un partit en lliga, en concret, a Màlaga, per zero a dos, en la jornada 3.
Contra els madrilenys, Escribá no podrà comptar amb Bruno ni Cheryshev. El d'Artana sofreix un edema ossi que el mantindrà amb molèsties durant un temps, tot i que podria jugar davant del Steaua, segons el dolor que patisca. El rus, per la seua banda, es va retirar a la mitja part del partit a Toledo amb una sobrecàrrega, i tot i que no és una lesió greu, no està en condicions de jugar hui. A ells se suma N'Diaye, amb una elongació muscular des de fa unes setmanes i Soldado, lesionat de llarga duració. Rodrigo, el jove de la pedrera grogueta que cada vegada està agafant més protagonisme, oferint un bon nivell, podria ser el substitut de Bruno a la medul·lar, mentre que el dubte principal estarà en saber qui serà la parella atacant, tot i que sembla que Bakambu i Sansone compten amb més opcions.
Per la seua banda, el Leganés, que s'estrena en Primera divisió aquesta temporada, ocupa la 15a posició amb 13 punts, amb la qual cosa deixa clar que el seu objectiu, com és normal serà la permanència. El conjunt entrenat per Asier Garitano està tenint problemes per sumar punts a casa, ja que de les quatre victòries que ha aconseguit de moment, només una ha sigut a Butarque. A més, compten amb diversos lesionats. La baixa de Serantes, el porter titular, lesionat fins a final de temporada, ha estat suplerta amb la incorporació de Iago Herrerín. Homes com Ibáñez, Diego Rico, Szymanowski o Koné tampoc podran estar sobre el terreny de joc, a més d'un conegut de l'afició grogueta, Adrián Marín. El jove lateral esquerre, cedit al conjunt blanc-i-blau per tenir minuts, no està tenint tot el protagonisme esperat: les lesions i la falta de confiança de l'entrenador l'estan relegant, de moment, a un paper secundari.
El partit, que començarà a les 18.30, comptarà amb l'arbitratge de l'andalús Melero López.

Convocatòria:
Porters: Asenjo i Andrés Fernández:
Defenses: Mario, Rukavina, Musacchio, Víctor Ruiz, Álvaro i Jaume Costa.
Migcampistes: Trigueros, Rodrigo, Dos Santos, Soriano, Castillejo i Leo Suárez.
Davanters: Bakambu, Pato, Sansone i Santos Borré.

Possible alineació: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Trigueros, Rodrigo, Soriano, Castillejo; Bakambu i Sansone.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada