Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 21 de gener del 2017

LA PRÈVIA. Vila-real - València: Derbi amb expectació

Bruno fou protagonista en el partit de l'any passat amb
el gol de la victòria groga. // Foto: plazadeportiva.com
El Vila-real rep hui a la nit el València al Madrigal en el que, probablement, és el derbi més desigualat a favor dels groguets pel que fa a la situació dels dos equips en la classificació, però malgrat aquest fet, els jugadors del submarí no es confien, ja que saben que aquest tipus de partits són especials i cal encarar-los amb la màxima concentració.
Que el Vila-real supera en quinze punts els valencianistes en la taula és un fet. Els d'Escribá, malgrat un inici complicat i la falta de gol en alguns partits, estan fent una bona temporada. Ara mateix són sisens i busquen una victòria, la primera de 2017, que els permetria acabar la primera volta amb 34 punts, en zona d'Europa League i, segons els resultats, podrien apropar-se a la plaça de play-off de Champions, que ara mateix ocupa l'Atlètic de Madrid, tres punts per damunt dels groguets. Després d'un empat sense gols a la Corunya, en un partit pobre, sobretot en la faceta ofensiva, el Vila-real vol recuperar sensacions a casa, on en general es mostra com un equip més fiable. Jaume Costa, Soriano i Sansone podran tornar a l'onze després de ser baixa en el darrer partit, amb la qual cosa, l'ex del Sassuolo i Pato formaran la parella d'atac i s'espera que troben porteria, aspecte que li està costant al submarí més del que es voldria. Per això, el club s'ha reforçat aquest mateix matí amb Adrián López. L'asturià, que ja va vestir de groguet la temporada passada, torna cedit del Porto fins a final de temporada però hui, de moment, veurà el partit des de la grada.
El València, per contra, està vivint una situació tant esportiva com extraesportiva complicada. Voro és el tercer tècnic dels de Mestalla en aquesta temporada. Ayestaran, que va començar l'any, només va durar unes jornades. L'italià Prandelli el substituiria, però en la pausa nadalenca va dimitir després que el club no acceptara les seues pretensions pel que fa als reforços. En la dissetena plaça, amb només 16 punts, quatre per sobre de la zona de descens, el panorama per als valencianistes no és ni molt menys fàcil, però la victòria davant l'Espanyol la jornada passada els ha permés respirar un poc. Saben que victòria al Madrigal els rellançaria, sobretot anímicament, amb la qual cosa els d'Escribá no s'hauran de relaxar.
El partit, que començarà a les 20.45, comptarà amb l'arbitratge del castellanolleonés González González.

Possible alineació: Asenjo; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Trigueros, Bruno, Soriano, Dos Santos; Sansone i Pato.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Vila-real 1-0 València
14/15: Vila-real 1-3 València
13/14: Vila-real 4-1 València

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada