Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

divendres, 7 d’abril del 2017

LA PRÈVIA. Vila-real - Athletic Club: Final per Europa

Els dos equips eixiran amb tota l'artilleria per aconseguir
una victòria que seria vital. // Foto: elcorreo.es
Cinqué contra sisé separats per un sol punt. Eixe és el resum de l'apassionant partit que es viurà esta nit al Madrigal entre Vila-real i Athletic Club. Una victòria dels d'Escribá els permetria distanciar-se a quatre punts dels bascos i posar-se a només quatre punts de la quarta plaça que ocupa el Sevilla, això sí, a esperes del resultat dels andalusos. En canvi, els d'Ernesto Valverde buscaran, com a mínim, no perdre al Madrigal, per mantenir el gol-average a favor i seguir prop del submarí o fins i tot superar-lo en la classificació.
Després de recuperar-se de la derrota davant l'Eibar havent guanyat els tres punts a Sevilla, el Vila-real afronta el partit amb optimisme però sabent de la dificultat d'un rival, l'Athletic, que ve en una trajectòria ascendent, després d'haver guanyat quatre dels últims cinc partits, incloent-hi els dos darrers fora de casa, davant la Reial Societat i Osasuna.
Escribá comptarà amb la majoria dels seus efectius excepte Asenjo i Cheryshev, per les lesions ja conegudes, i Dos Santos, que després d'haver acabat amb molèsties el partit al Villamarín, tot i no patir cap lesió, probablement tindrà descans per no arriscar. Així doncs, el tècnic valencià alinearà possiblement l'onze de gala, amb l'única possible novetat de Rukavina, recuperat ja de les seues dolences, per donar descans a Mario. Jaume Costa tornaria al lateral esquerre en lloc de José Ángel, així com Trigueros i Bruno al doble pivot i Bakambu i Soldado en punta d'atac.
També Valverde té tota la plantilla a la seua disposició i els homes més importants, com San José, Balenziaga, Williams o Aduriz formaran part de l'onze per intentar tornar al Madrigal en partit de lliga tretze anys després.
El partit, que començarà a les 20.45, comptarà amb l'arbitratge del canari Trujillo Suárez.

Possible alineació: Andrés Fernández; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Trigueros, Bruno, Castillejo, Soriano; Soldado i Bakambu.

Resultats de les temporades anteriors:
15/16: Vila-real 3-1 Athletic
14/15: Vila-real 2-0 Athletic
13/14: Vila-real 1-1 Athletic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada