Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 6 de març del 2011

Gràcies i fi

Gràcies a tots els que, amb més o menys freqüència, heu seguit aquest blog durant els mesos que ha estat en actiu. 
Tot i saber-me greu, he hagut de prendre la decisió de deixar de fer La Veu Groga, almenys durant el que queda de temporada. La causa principal és la manca de temps, el fet de no poder compaginar l'actualització del blog amb altres obligacions que ara mateix tinc i que ara per ara són més importants. Podria seguir amb La Veu Groga, però escrivint les cròniques dels partits una setmana després (o fins i tot més) dels partits en qüestió, i pense que això no seria correcte ni donaria una bona imatge del blog. El fet de que una sola persona fóra la que ho escriguera tot, és a dir, l'absència d'altres col·laboradors, tampoc facilitava la tasca.
Em sap greu, més que res, perquè vaig crear aquest blog perquè el Vila-real tinguera un espai a la xarxa on els aficionats que ho vulgueren, tingueren l'opció d'informar-se del seu equip en valencià, ja que deixant a banda la penosa versió traduida de la web oficial del club, pràcticament no hi ha cap altre mitjà a Internet que informe del nostre equip en la nostra llengua. Però les estadístiques de visites, més bé escasses, tampoc animaven molt.
Així doncs, gràcies novament a tots els que en algun moment heu visitat el blog, als que heu deixat comentaris al llibre de visites o als que comentàveu les actualitzacions al facebook.
Salutacions i ENDAVANT VILA-REAL!

3 comentaris:

  1. Endavant Vila-real Cristòfol, ens veíem pels voltants del Madrigal.

    ResponElimina
  2. Necessites gent per retornar el blog? Jo et podria ajudar.

    ResponElimina
  3. Sí, eixa és la idea, reactivar el blog! Però si no em dius qui eres ni deixes cap mode de contacte, un poc difícil que puguem parlar! Hehe...

    ResponElimina