Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimecres, 30 de maig del 2012

Records, emocions i il·lusió en l'acte de presentació de la nova campanya d'abonaments

Tant en l'acte de presentació de la nova campanya
d'abonaments com en la imatge d'aquesta, s'ha comptat
amb la presència de jugadors que van ascendir a 1a
jugant amb el Vila-real.   Foto: www.villarrealcf.es
El club ha presentat la nova campanya d'abonaments per a la temporada 12/13, anomenada "Tornarem", en un acte molt emotiu

En un acte marcat per les anècdotes, els records, i la il·lusió per tornar a Primera Divisió al més aviat possible, el Vila-real ha presentat la seua campanya d'abonaments per la propera temporada 2012/2013.

Aquesta nova campanya ve marcada per una rebaixa d'un 20% en el preu de tots els abonaments respecte els d'aquesta temporada, a més de la continuïtat en les facilitats de pagament (possibilitat de pagar l'abonament en tres quotes o en sis si s'és soci o client de la Caixa Rural de Vila-real), en la gratuïtat o descompte per als aturats (abonament gratuit per a aquells que ja sent abonats, s'han quedat a l'atur durant aquesta temporada, 66% de descompte per als que ja han tingut l'abonament gratuit durant la 2011/2012 i un 33% per a qui va beneficiar-se d'aquest descompte en la 10/11), en els descomptes a les botigues oficials del club presentant el carnet d'abonat, i finalment, amb un premi a la fidelitat com és el fet que no pujarà el preu de l'abonament per a tot aquell que es faça abonat per a aquesta nova temporada i ho seguisca sent durant la temporada següent, la 2013/2014, tant si s'aconseguix l'ascens a primera com si no.

En l'acte, a més de la presentació de la campanya d'abonaments, també hi ha hagut lloc per a les paraules del president de l'entitat vila-realenca, Fernando Roig, que ha reconegut que malgrat el colp tan dur que ha representat el descens en tot l'entorn groguet, s'ha de passar pàgina ja i començar a pensar en la temporada que ve. S'ha comptat també amb la presència de jugadors que formaven part del planter groguet quan es van aconseguir els ascensos del 1998 o del 2000, entre els quals han estat Gica Craioveanu, Jaime Ramos, els germans García León -Moisés i Gerardo-, Aitor Arregi, Diego Cagna, Jesus Galván, Xavi Roca, Javier Calleja, Pasqual Donat, Quique Medina, Carlos Isaac, Raúl Caballero i Iñaki Berruet, a més de l'ex-tècnic groguet Paquito. Alguns d'ells han adreçat paraules d'ànim i de suport al club i als aficionats, convençuts que el Vila-real tornarà a Primera Divisió. A més, han explicat moltes anècdotes i records dels seus anys com a jugadors groguets i han comparat la situació actual amb la seua, quan defensaven aquests colors, un gest que ha servit per veure que a més de jugadors de qualitat, caldrà un planter unit, com ho era aquell, perquè tot vaja bé.

Pel que fa a novetats o possibles sorpreses en el pla purament esportiu, finalment no n'hi ha hagut cap tot i les especulacions que rondaven sobretot la figura de Diego Cagna. Tot sembla indicar que l'argentí no havia vingut expressament a Vila-real des de Sud-amèrica només per aquest acte, sinó que podria haver tingut alguna conversa amb el club. No en va, des que va penjar les botes, Cagna és entrenador, i açò ha provocat molts rumors que el col·locaven pràcticament de manera oficial a la banqueta groga. De fet, quan li han preguntat si li agradaria ser l'entrenador que tornara el Vila-real a primera, ha respòs que estaria encantat. Tot i així, Roig ha reiterat que aquest és un assumpte que des del club volen estudiar molt bé per poder prendre una decisió encertada amb tranquil·litat.

I és que, com ha indicat el mateix Fernando Roig, ara cal més que mai l'esforç de tots. La temporada que ve, siga qui siga l'entrenador, i siguen quins siguen els jugadors que defensen la samarreta groga, caldrà que tothom hi pose de la seua part perquè les coses isquen bé i es puga aconseguir l'objectiu: que el Vila-real torne a Primera Divisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada