Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 26 de maig del 2012

Tot preparat per presentar la nova campanya d'abonaments

Dimarts de la setmana que ve es presentarà la campanya d'abonaments de la temporada 2012/2013 en un acte que dirigirà Fernando Roig

Han sigut moltes les mostres de suport i estima que
ha rebut el club després del descens, com per exemple
en l'acte de suport al club i al president
que va tindre lloc la setmana passada
Fa poc més de dues setmanes que va acabar la temporada amb el desgraciat desenllaç que tots coneixem, però l'afició grogueta va recuperar l'ànim ben prompte i, de fet, durant els dies de festes de Sant Pasqual, un dels temes més escoltats en les converses que giraven al voltant del Vila-real, fou el de les ganes que hi ha perquè comence ja la nova temporada que el club jugarà en la segona divisió i, a més, poder renovar-se el carnet per afrontar aquest nou repte. De fet, pel que es palpa en l'entorn dels aficionats groguets, són molts els que diuen que ni se'ls ha passat pel cap no renovar el seu abonament per la temporada que ve, i fins i tot se senten casos de gent que no havia sigut abonada aquests darrers anys a primera i que ara, a segona, sí que tenen la intenció de donar el seu suport al Vila-real fent-se abonats. Tot açò fa presagiar una molt bona resposta per part dels aficionats i s'espera que el registre d'abonats més alt aconseguit pel club estant en la segona divisió, que fou de 10.600, se supere amb escreix.

Serà dimarts de la setmana que ve quan es presente aquesta nova campanya d'abonaments, que segons es comenta tindrà diverses novetats per beneficiar els abonats groguets, en un acte que dirigirà el president de l'entitat vila-realenca, Fernando Roig, i que tindrà lloc a les 20 hores al saló d'actes de la Caixa Rural de Vila-real (Plaça Major). L'entrada serà lliure i gratuïta fins que es complete l'aforament de la sala. Abans però, des de les 19.15h, els aficionats groguets tindran l'oportunitat de fer-se fotos amb diversos jugadors que van aconseguir prèviament l'ascens a primera divisió amb el Vila-real i que també participaran en l'acte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada