Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 3 de juny del 2012

LA PRÈVIA: Vila-real B - Deportivo

Al partit d'anada el Depor es va imposar per 1-0 injustament,
ja que els groguets van fer un gran partit i van tindre moltes ocasions
El Vila-real B tanca hui, a les 19.30, contra el Deportivo de la Corunya, la que haurà sigut la seua tercera temporada en la divisió de plata i al mateix temps la seua participació en aquesta almenys durant un temps, ja que tot i que el mini-submarí acabarà la lliga ocupant un lloc ben meritori a la zona mitja de la classificació, el descens del primer equip l'ha condemnat també al descens, en aquest cas, a 2aB.
De tota manera, des del club s'ha volgut que aquest partit de hui es visca com una festa, i s'han preparat diverses activitats per animar jugadors i aficionats. Primer de tot cal destacar que el partit es jugarà al Madrigal, per motivar els jugadors que, en el cas d'uns quants, serà la primera vegada que juguen en l'estadi groguet, on juga els partits el primer equip, i evidentment, també perquè hi puga anar més gent. 
En el descans, es retrà homenatge als equips de les categories de futbol base del club que s'han proclamat campions en les seues respectives lligues aquesta temporada. També cal destacar que s'emetran en el videomarcador els vídeos de la campanya d'abonaments "Tornarem", i a més, en les hores prèvies al partit les oficines del club estaran obertes per tot aquell que vulga renovar-se el seu abonament o traure-se'l nou per la temporada que ve.

En el plànol purament esportiu, el Vila-real B intentarà acomiadar-se de la temporada amb una victòria. Els de Julio Velázquez han fet una gran segona volta i fins i tot després d'haver-se consumat el descens de categoria han seguit oferint bons partits i guanyant punts, excepte en els dos darrers compromisos que han jugat fora, contra Girona i Cartagena. Per a aconseguir traure un bon resultat, Velázquez compta amb la majoria de l'equip, a excepció de Gerard Bordàs i Pedro Vázquez, lesionats, i d'Iriome, sancionat. 
Davant es trobaran el Deportivo, nou equip de primera divisió després de la seua victòria el cap de setmana passat, i flamant campió de la categoria. Els gallecs, tot i ja tampoc jugar-se res, també voldran acabar la gran temporada que han fet amb una victòria, i sens dubte, no serà fàcil pel Vila-real B ja que el planter de què disposa José Luís Oltra és simplement espectacular. 
El fet que cap dels dos equips es jugue res, però, pot fer que vegem un partit obert i atractiu entre dos grups que saben jugar molt bé i que voldran acabar la temporada de la millor manera.

Cal recordar que tot i que el partit és a portes obertes, els abonats hauran de dur el seu carnet ja que se'ls reservarà el seu seient, però també podran accedir al partit els acompanyants dels abonats que podran ocupar els seients lliures.

Convocatòries:
Vila-real B: Diego Mariño, Jorge Palatsí; Jaume Costa, Lejeune, Kiko, Íñiguez, Truyols, Pere; Toribio, Edu Ramos, Trigueros, Moi Gómez, Pablo González, Juan Cámara (procedent del Vila-real C); Joselu, Lucas Porcar, i Juanto.
Deportivo: Aranzubia, Lux; Laure, Manuel Pablo, Seoane, Colotto, Rochela, Aythami, Ayoze; Bergantiños, Juan Domínguez, Bruno Gama, Saúl, Pablo Álvarez, Juan Carlos; Riki, Xisco i Bodipo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada