Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimecres, 6 de juny del 2012

Preciado, nou entrenador del Vila-real

Manolo Preciado arriba al Vila-real per una temporada
per intentar pujar l'equip a primera de nou
Després de diversos dies en què s'especulava amb l'opció de que l'entrenador càntabre fóra l'elegit i quasi es donara per fet, el club ho ha fet oficial finalment

El Vila-real ja té nou entrenador pel repte de tornar a la Primera Divisió. Després de molts rumors i molts noms que sonaven com a candidats per ocupar la banqueta grogueta, finalment, aquesta vesprada el club ha confirmat la contractació de Manolo Preciado com a nou entrenador groguet.

El nom de Preciado va començar a sonar durant el cap de setmana, i tot i que al principi pareixia que només seria un rumor més, poc a poc aquest indici va començar a prendre força fins al punt de pràcticament donar-se per fet ja dilluns, però segons el que es comenta, per algunes xicotetes diferències i desavinences en el contracte que el club oferia i el que Preciado volia, no s'ha fet oficial fins hui, dimecres.

Segons apunta la web oficial del Vila-real, el càntabre arriba amb contracte només per una temporada, en què tindrà la complicada missió de fer tornar el club groguet a Primera Divisió, un objectiu que Preciado ja ha aconseguit més d'una vegada amb altres clubs com ara el Llevant i l'Sporting de Gijón. Es farà una roda de premsa aquest divendres a les 12:30 a la Ciutat Esportiva per presentar-lo.

Qui és Manolo Preciado?

Manuel Preciado Rebolledo, sovint més conegut com a Manolo Preciado, nascut a El Astillero (Cantàbria) fa quasi 55 anys, és un ex-jugador i actualment entrenador del futbol espanyol.
Es va formar en les categories inferiors del Racing de Santander, club on, ocupant la demarcació de defensa central o lateral, va jugar els seus primers anys com a futbolista professional per, posteriorment, passar pel Linares, el Mallorca, l'Alavés, l'Ourense i la Gimnástica de Torrelavega.
Amb 38 anys començà la seua etapa com a entrenador, precisament en el darrer equip que havia jugat, la Gimnástica. Després d'una època com a entrenador del filial del Racing i d'un any al primer equip del club càntabre, Preciado va deixar la seua terra i se'n va anar al Llevant, amb el qual va assolir l'ascens a Primera Divisió. Després de passar un any pel Múrcia, va tornar una temporada a Santander per, ja finalment, recalar l'estiu de 2006 a l'Sporting de Gijón. Dos anys més tard, Preciado aconseguia l'ascens a Primera amb l'equip asturià, del qual ha sigut l'entrenador fins fa pocs mesos, quan va ser destituït pels mals resultats i la complicada situació en la classificació de l'equip de Gijón, que finalment, igual que el Vila-real, va acabar descendint.
Personalment, ha passat per moments molt complicats a la seua vida, com la mort de la seua dona i del seu fill en poc de temps, però es va recuperar d'aquesta situació i és conegut per afrontar les situacions amb optimisme i per ser un bon "psicòleg" per als jugadors.

Pel que es llig a les xarxes socials, als fòrums i en l'entorn groguet en general, l'afició del Vila-real està bastant contenta amb la decisió del club d'haver triat Manolo Preciado com a nou entrenador, ja que creuen que és l'home indicat per fer tornar la confiança a l'equip i per aconseguir l'objectiu del retorn a Primera.

També des de La Veu Groga volem donar-li a Manolo Preciado la benvinguda al club i desitjar-li tota la sort del món en la seua etapa com a entrenador groguet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada