Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dijous, 21 de juny del 2012

Velázquez promet treball i dedicació per tornar el Vila-real a primera

Julio Velázquez, en la seua presentació, acompanyat del
president, Fernando Roig.       Font: www.villarrealcf.es
En la seua presentació com a nou entrenador groguet, Julio Velázquez es va mostrar il·lusionat i amb moltes ganes de treballar per fer ascendir l'equip

Després de la notícia de l'elecció de Julio Velázquez com a nou entrenador del primer equip la setmana passada, finalment la seua presentació va tindre lloc dilluns, a la Ciutat Esportiva del Vila-real.


El club havia de prendre una decisió després d'un fet tan desgraciat com la mort de Manuel Preciado, el que en un principi havia estat l'elegit per ocupar la banqueta groga. Finalment, després de barallar diverses opcions, van acabar decidint-se per un home jove i "de la casa" com és Julio Velázquez. El de Salamanca va arribar al club fa tan sols un any, però el fet d'haver entrenat el C i el B donant bons resultats ha acabat per convèncer el club. Fernando Roig va manifestar en la roda de premsa que, tot i la seua joventut, Velázquez està més que preparat per afrontar un repte com és  aconseguir l'ascens a primera, que és l'únic objectiu possible que es fixa el club per la propera temporada.

Justament la joventut i la seua inexperiència en situacions tan exigents com la que es trobarà, és l'argument principal d'aquells que no acaben d'estar convençuts que Velázquez siga una bona opció. El jove tècnic groguet va argumentar en la roda de premsa que, tot i que respecta aquestes opinions, creu que la formació, les ganes de treballar i la il·lusió són el que importa en casos com aquest, i que a això no li guanyarà ningú. Velázquez, que va tindre paraules d'agraïment per la directiva per haver confiat en ell per afrontar aquest projecte, creu que es troba davant del repte més gran de la seua carrera i que el treball que haurà de fer ara amb el primer equip haurà de ser enorme, però que posarà tot el que podrà de la seua part per fer que el Vila-real torne a estar on ha d'estar.


Amb quin equip comptarà Velázquez?


Els dies passen i cada dia hi ha més rumors sobre possibles entrades o eixides de jugadors, però res més lluny de la realitat, sembla que hi ha pocs moviments reals. Encara així, tot i que des del club s'ho prenen amb calma, des de dins se segueix treballant per conformar la plantilla que estarà a les ordres de Julio Velázquez la temporada que ve.

És pràcticament segur que jugadors com ara Gonzalo Rodríguez, Zapata o Borja Valero eixiran del club. Sobretot pel que fa al colombià, s'han sentit molts rumors referint-se al possible interés de diversos clubs italians, i el seu representant va dir fa pocs dies que la seua situació s'arreglarà en vint dies com a molt.
També l'equatorià Jefferson Montero està pràcticament fora del club després d'acabar la seua temporada de cessió al Betis. Sembla que ho té pràcticament fet des de fa dies amb el club mexicà del Monarcas Morelia, però de moment, el Vila-real no ha fet oficial el traspàs.

Pel que fa al capítol d'incorporacions, van sonar diversos noms, com els dels centrals Colotto, del Deportivo, i Dealbert, ex del Castelló i del València. Tot i que van sonar amb força, sembla que el primer està a punt de renovar amb el club gallec, i Dealbert ha fixat fa pocs dies pel Kuban Krasnodar rus, que li oferia una oferta econòmicament millor que la del Vila-real.
Els últims noms més destacables que s'han situat en l'òrbita grogueta són els del davanter del Valladolid Javi Guerra, que aquest any ha marcat una bona xifra de gols amb el conjunt castellà, i que podria complir les característiques del golejador que el Vila-real busca però que, segons les darreres informacions, no estaria en la llista de jugadors que el Vila-real baralla per cobrir aquesta posició; o el migcampista del Còrdova Borja García, que ha sigut també un dels jugadors que més ha destacat en la bona temporada del conjunt andalús marcant ni més ni menys que 19 gols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada