Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimecres, 22 d’agost del 2012

Presentat Héctor "Tito" Canteros com nou jugador groguet

Canteros arriba cedit amb una opció de compra
a final de temporada
El migcampista argentí, de 23 anys, arriba procedent del Vélez Sarsfield argentí en qualitat de cedit

Després de diversos dies on pràcticament es donava aquesta operació per feta, ja que fins i tot se sabia amb certesa que el jugador es trobava a Vila-real, el club va fer oficial finalment, aquest dilluns, l'arribada d'Héctor Miguel "Tito" Canteros a l'equip que entrena Julio Velázquez. Canteros és un jove migcampista amb molta projecció que, tot i que fins aquest moment només havia jugat al seu país, ja ha arribat a ser internacional absolut amb la selecció argentina.
En la seua presentació davant la premsa, que es va dur a terme dimarts a la Ciutat Esportiva del Vila-real, l'argentí va expressar la seua satisfacció per haver arribat a l'entitat grogueta i, al mateix temps, va assegurar que no desaprofitarà aquesta oportunitat i que ho deixarà tot sobre el camp per ajudar l'equip a aconseguir l'objectiu de l'ascens, un objectiu que creu que es pot assolir, amb tranquil·litat però també amb sacrifici.
En un principi, Canteros arriba al Vila-real cedit per un any, però tindrà l'oportunitat de quedar-se si el club fa efectiva l'opció de compra a final de temporada que s'ha reservat sobre ell. L'única mala notícia és que el jugador no podrà estar disponible per jugar fins d'ací tres o quatre setmanes, ja que encara està recuperant-se d'una lesió que va patir a finals de la temporada passada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada