Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 13 d’octubre del 2012

LA PRÈVIA. Vila-real - Osca: A fer del Madrigal un fortí

Els groguets ja es van enfrontar a l'Osca en un amistós a l'estiu
que va acabar amb resultat d'empat a tres. / Foto: aragondigital.es
El Vila-real no pot deixar escapar ni un punt del Madrigal: aquest és l'objectiu que haurien de fixar-se els homes de Julio Velázquez. És cert que lluny de Vila-real també es poden sumar punts, però si se sumen tots els de casa, ja es fa un pas molt important per estar en la part alta de la classificació i, en concret, en les places d'ascens. El cap de setmana passat, l'equip groguet va patir la primera derrota de la temporada en lliga a Gijón, contra el Sporting, un partit que, tot i perdre'l, va controlar totalment mentre estava en igualtat numèrica i on els asturians no van ser superiors els minuts que van jugar amb un home més. Açò ha d'animar l'equip a seguir practicant el bon joc que l'altre dia va demostrar que pot fer, i d'aquesta manera, encadenar una sèrie de victòries que li permeten assentar-se en la zona d'ascens. 
Hui els groguets reben l'Osca, un equip humil però que, fent un bon treball, ja du diverses temporades en la divisió de plata. Ara mateix, ocupen una posició més o menys còmoda en la zona mitja de la classificació, però de ben segur vindran a per totes a El Madrigal per intentar ser el primer equip en endur-se algun punt del coliseu groguet aquesta temporada. Els aragonesos arriben amb alguna baixa important, com ara la del seu davanter referència, Nacho Novo, però Julio Velázquez tampoc podrà comptar per al partit d'aquesta nit amb fins a cinc jugadors: Mariño, Uche i Hernán Pérez, per estar convocats amb les seues seleccions, a més de Bruno i Joan Oriol, que compleixen els seus partits de sanció. Tanmateix, el tècnic castellà de l'equip groguet sí que podrà comptar finalment amb Walter Pandiani. L'uruguaià patia un trencament fibrilar del qual, sorprenentment, sembla que s'ha recuperat a temps. A més, també entra a la convocatòria Héctor Canteros, que podria debutar, i els jugadors del filial Jorge Palatsí i Pablo González.
El partit, que comença a les 21.00 i serà retransmés per Marca TV, comptarà amb l'arbitratge de l'andalús Figueroa Vázquez.

Convocatòria completa del Vila-real:
Porters: Juan Carlos i Jorge Palatsí.
Defenses: Mario, Javi Venta, Musacchio, Mellberg, Lejeune i Jaume Costa.
Migcampistes: Senna, Toribio, Pablo González, Cani, Canteros, Trigueros i Moi Gómez.
Davanters: Cavenaghi, Pandiani i Gerard Bordas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada