Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 27 d’octubre del 2013

LA PRÈVIA. Vila-real - València: Ganes de derbi

Tot i l'expulsió per doble groga a San Mamés, el recurs del
club va funcionar i, finalment, Bruno podrà jugar el derbi.
Foto: marca.es

Només haurà sigut una temporada sense poder veure'l, però ja hi havia ganes que arribara aquest partit. Després de la derrota merescuda al camp de l'Athletic, el Vila-real vol rentar la seua imatge i recuperar-se amb una victòria, i quina millor manera de fer-ho que sumant els tres punts en el derbi davant del València.
Tot i que diversos jugadors groguets han comentat que no van amb cap intenció de revenja, malgrat el fet que volen guanyar el partit per poder refermar-se en la quarta plaça i augmentar la distància en la classificació amb el València, sembla clar els jugadors que hi eren, i també l'afició, recorden certs fets que van ocòrrer en el darrer enfrontament entre groguets i xés, i l'expectació és alta. De tota manera, al final, l'equip que guanye s'endurà tres punts, igual que contra qualsevol altre, però sembla clar que, en partits com aquest, sempre hi ha alguna cosa més.
Marcelino i diversos components de la plantilla grogueta han assegurat durant la setmana que són conscients que, a Bilbao, no van fer les coses bé i, per això mateix, han estat treballant els darrers dies per corregir errors, per trobar la manera de poder fer-li més mal al València i perquè l'equip de Djukic cree el mínim perill possible sobre la porteria d'Asenjo. A més, el tècnic del Vila-real i tot l'equip en general van rebre una bona notícia quan, dimecres, es va saber que el comitè de competició havia estimat el recurs del club per la segona targeta que Bruno havia vist a San Mamés i que li havia costat l'expulsió. Així doncs, el d'Artana, que cada vegada deixa més clar que és una peça importantíssima en l'equip, podrà estar en l'onze groguet en el derbi.
Pel que fa a la convocatòria, Marcelino no podrà comptar amb Jokic ni Farinós per lesió, mentre que -una jornada més- Gabriel i, aquesta vegada, Moi Gómez, es queden fora per decisió tècnica, fent així que Hernán Pérez torne a la llista de convocats.
En el partit, que començarà a les 17.00 i que dirigirà l'àrbitre aragonés Clos Gómez, s'espera una bona entrada. El club ha fet una crida perquè els aficionats locals vagen vestits de groc i donen així a l'estadi l'aspecte de les grans cites.

Convocatòria:
Porters: Juan Carlos i Asenjo.
Defenses: Mario, Pantic, Musacchio, Dorado, Íñiguez i Jaume Costa.
Migcampistes: Pina, Bruno, Trigueros, Cani, Aquino i Hernán Pérez.
Davanters: Giovani, Perbet, Jonathan Pereira i Uche.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada