Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 29 d’agost del 2016

Vila-real 0-0 Sevilla: Fallà l'encert

Vietto i els homes atacants del Sevilla van tindre poc de
protagonisme en el partit. // Foto: mundodeportivo.es
Al final, el Sevilla no va ser un rival tan temible com s'esperava abans de començar el partit. De fet, el Vila-real va jugar millor en la major part del matx, i només la manca d'encert va privar els groguets d'una victòria que, vists els mèrits d'uns i altres, si algú la va meréixer, van ser els de casa. És cert que, malgrat tot, el submarí encara està lluny del seu millor nivell, però igual que va passar a Granada, les sensacions, en general, són més aviat positives.
Preocupava el potencial ofensiu dels andalusos, que venien d'endossar-li sis gols a l'Espanyol en la primera jornada i que, amb Sampoli, juguen decididament més a l'atac que no amb Emery, però res més lluny de la realitat, el bagatge ofensiu dels de Nervión va ser escàs i es va resumir en un acció, al primer temps, en què Asenjo va poder allunyar allunyar el baló, per poc, en una acció en què l'exgroguet Vietto l'encarava tot sol, algunes centrades a l'àrea sense excessiu perill i una treta de córner, ja a la recta final del partit, que es va estavellar al pal.
Els groguets, en canvi, tot i no tenir la frescor necessària, van disposar de diverses ocasions clares. Soriano, en els primers minuts del xoc, amb un xut des de la frontal de l'àrea, ja va obligar Sergio Rico, el porter dels visitants, a intervindre per desviar el baló a córner. Poc després de l'equador del primer temps, contratemps per a Escribá, que va haver de fer entrar Santos Borré en el lloc de Pato, ja que el brasiler s'havia torçat el turmell i no estava en condicions de continuar. El colombià va enviar el baló al fons de la xarxa poc abans del descans, però el seu remat, després d'una deixada de cap a l'eixida d'un córner, va quedar invalidat per fora de joc.
Ja a la segona part, el Vila-real va eixir amb encara més ganes d'aconseguir un gol que permetera somniar amb la primera victòria de la temporada. Borré ho va seguir intentant. Primer, amb un xut des de fora de l'àrea que es trobà, novament, amb la intervenció de Sergio Rico, i més tard, amb un remat creuat que el porter sevillista salvà quan el Madrigal ja celebrava el gol. Entre aquestes dues ocasions, també Trigueros va tindre la seua, amb un xut fort i sec que no va acabar al fons de la porteria ja que Rico va tocar suficientment l'esfèric perquè, finalment, s'estavellara al pal.
En els minuts finals, els jugadors del submarí van notar el cansament. Les cames pesaven i ja costava més crear ocasions de perill. Així, es va arribar al final del partit amb un empat sense gols que, encara que no deixa del tot satisfets els groguets perquè consideren, com va deixar clar en roda de premsa Fran Escribá, que hagueren pogut endur-se els tres punts perfectament, convida a l'optimisme, ja que un equip de nivell com és el Sevilla va ser inferior i a penes va tenir ocasions per inquietar Asenjo.
El Vila-real se'n va a la pausa pel futbol de seleccions amb dos punts de sis possibles, i ara té dies per davant per poder entrenar i treballar en l'adaptació dels jugadors nous, a més de recuperar efectius, com Cheryshev i Jonathan dos Santos, que ja podrien estar disponibles per al partit contra el Màlaga.

Fitxa tècnica:

2a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2016/2017.
El Madrigal, Vila-real. 18.740 espectadors.

Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Castillejo, Trigueros (N'Diaye, 89'), Bruno, Soriano; Pato (Santos Borré, 30') i Sansone (Cantalapiedra, 86').
Sevilla: Sergio Rico; Mariano, Nico Pareja (Mercado, 82'), Rami, Kolodzlejzak; Vitolo, Franco Vázquez (Iborra, 77'), N'Zonzi, Kiyotake (Ben Yedder, 60'), Sarabia; Vietto.

Àrbitre: Del Cerro Grande (c. madrileny). Targetes grogues: Soriano; Sarabia i Vitolo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada