Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dijous, 20 d’octubre del 2016

LA PRÈVIA. Osmanlispor - Vila-real: L'infern turc espera

Els groguets visiten Ankara amb la intenció d'encarrilar
la classificació. // Foto: mundodeportivo.es
El Vila-real afronta a Ankara el seu tercer partit en la fase de grups de l'Europa League i ho farà contra l'Osmanlispor, un equip probablement desconegut per a la gran majoria d'aficionats groguets però que, veient els seus números, és ben possible que no pose les coses gens fàcils al submarí.
El conjunt de la capital turca, hereu de l'Ankaraspor, encara no ha perdut cap partit en la lliga turca en la present temporada (2 victòries i 5 empats) i fa mesos que no perd un partit al seu estadi. Pel que fa a la competició europea, es troba en la segona posició del grup, amb tres punts (un menys que el Vila-real), els que va aconseguir en la primera jornada en imposar-se per 2-0 al Steaua. La sorprenent derrota per 2-1 al camp del Zuric en la segona jornada fa que ara estiguen obligats a aconseguir un bon resultat al seu camp contra els groguets per seguir pensant en tenir opcions de passar a la següent ronda. El marroquí Regattin, el senegalés Ndiaye o el romanés Rusescu, ex del Sevilla, són alguns dels seus homes d'atac més destacats. També hi juga Tiago Pinto, lateral esquerre portugués que va passar pel Racing de Santander i el Deportivo de la Corunya.
Per la seua banda, el Vila-real ocupa la primera plaça del grup amb quatre punts, i després d'un partit a Bucarest on es va sumar un punt i gràcies, ja que l'equip no va tindre el seu millor dia, no es pot despistar si vol ja no només passar de ronda sinó també fer-ho com a primer de grup. Encara així, Escribá donarà minuts als homes menys habituals pensant en el descans necessari per afrontar amb condicions el proper partit de lliga, diumenge davant Las Palmas. Així, és probable que Andrés Fernández estiga sota pals, que Rukavina i José Ángel ocupen els laterals, que Álvaro repetisca en el centre de la defensa o que fins i tot hi entre Bonera, mentre que Pato serà titular en punta d'atac i Santos Borré podria ser el seu acompanyant. Homes com Asenjo, Mario, Trigueros, Musacchio o Cheryshev ni tan sols han viatjat a Turquia, els dos darrers per molèsties físiques.
En cas de guanyar, el submarí donaria un pas de gegant per estar en setzens de final, amb la qual cosa aquests jugadors menys habituals tindran l'oportunitat de fer-se valer i demostrar que també ells poden aconseguir bons resultats.
El partit començarà a les 19.00 i estarà dirigit per l'àrbitre israelià Liran Liany.

Convocatòria (de 19 jugadors):
Porters: Andrés Fernández, Barbosa i Joan Femenias.
Defenses: Rukavina, Víctor Ruiz, Bonera, Álvaro, José Ángel i Jaume Costa.
Migcampistes: Bruno, N'Diaye, Rodrigo, Dos Santos, Castillejo i Soriano.
Davanters: Pato, Bakambu, Santos Borré i Sansone.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada