Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dijous, 12 de gener del 2017

Vila-real 1-1 R. Societat: La història de quasi sempre en Copa

El Vila-real no va estar prop de la remuntada
en cap moment. // Foto: villarrealcf.es
Per tercera vegada en els darrers quatre anys, el Vila-real va caure eliminat de la Copa del Rei en huitens de final després d'haver sigut incapaç de remuntar el resultat advers de tres a un que va patir en l'anada davant de la Reial Societat. Els bascos es van avançar i complicaren les coses encara més. L'empat abans del descans donà esperances, però la remuntada mai va estar a prop.
Els groguets semblaven eixir almenys amb la intenció de buscar la porteria en els primers minuts, i Bruno avisava amb un xut fort però massa centrat des de la frontal de l'àrea que rebutjà Rulli. Però el gol d'Oyarzábal al quart d'hora, després d'una centrada des de la banda dreta que Rukavina no encertà a allunyar va posar ja molt difícils les coses per al submarí, que havia de marcar tres gols ja no per a passar, sinó per a forçar la pròrroga. Durant el primer temps, però, els d'Escribá ho van seguir intentant. De fet, Castillejo envià el baló al fons de la xarxa en aprofitar una bona assistència de Bruno, però l'àrbitre, en una decisió totalment equivocada, anul·là el gol per un fora de joc inexistent. Més tard, tindria la seua ocasió Santos Borré, titular anit, però el seu xut, amb poc d'angle, s'estavellà al pal. Just abans del descans, el rebuig d'un xut de falta de Sansone al pal el va caçar Soriano per aconseguir, per fi, l'empat a u.
Amb aquest gol, es podia pensar que el submarí eixiria esperonat en la segona part, ja que tot i que marcar dos gols no seria una tasca fàcil, tampoc es podia considerar impossible. Però res més lluny de la realitat, els d'Escribá es van mostrar molt espessos i sense idees en els segons 45 minuts. Tant és així, que pràcticament no van tindre cap ocasió de gol destacable. La possessió de baló, sense profunditat, va ser del tot infructuosa, davant d'una Reial Societat que es va limitar a defensar-se ordenadament i a no deixar crear joc d'atac al submarí.
Així, l'afició grogueta se'n va anar a casa decebuda, veient el seu equip eliminat un any més de la Copa, competició que els groguets no es prenen amb tota la seriositat i la intensitat necessàries si realment volen aconseguir fer-hi un bon paper, i l'equip txuri-urdin es classificà així per a quarts amb un global de quatre gols a dos.

Fitxa tècnica:
Tornada de huitens de final de la Copa del Rei. Temporada 2016/2017.
El Madrigal, Vila-real.

Vila-real: Asenjo; Rukavina, Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Rodrigo, Bruno, Castillejo, Soriano; Santos Borré i Sansone.
R. Societat: Rulli; Zaldua, Aritz, Íñigo Marínez, Yuri; Illarramendi, Xabi Prieto, Zurutuza (Gaztañaga, 82'); Canales (Granero, 71'), Oyarzábal i Willian José (Juanmi, 46').

Gols: 0-1 (15') Oyarzábal. 1-1 (44') Soriano.

Àrbitre: Fernández Borbalán (c. andalús). Targetes grogues: Castillejo, Santos Borré, Víctor Ruiz; Willian José, Illarramendi, Juanmi i Gaztañaga. Targetes roges: directa a Sansone (88').

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada