Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimecres, 26 d’abril del 2017

At. Madrid 0-1 Vila-real: Tres punts d'or

Els groguets celebraren la victòria fent una pinya,
conscients de la importància que té. // Foto: Rui Vieira /AP
No haver tingut pràcticament presència ofensiva fins als últims vint minuts de partit i haver patit de valent durant els 90 minuts, amb diverses intervencions de mèrit d'un Andrés Fernández decisiu, no van ser obstacles perquè el Vila-real aconseguira finalment una victòria importantíssima al Vicente Calderón, davant d'un Atlètic superior però que no va tindre encert. Els groguets van saber aprofitar el desgast dels matalassers per fer un esforç final i endur-se tres punts d'or en la lluita per Europa.
Els d'Escribá van tenir més el baló en la primera part, però va resultar una possessió del tot infructuosa, ja que pràcticament no passaven del mig del camp, i quan ho feien, cometien imprecisions i perdien l'esfèric ràpidament, fet que aprofitava l'Atlètic per arribar a línia de tres quarts amb rapidesa i crear perill constantment, cosa que va posar a prova Andrés Fernández en més d'una ocasió. El murcià va salvar remats de Correa, Saúl i Griezmann quan ja es cantava el gol.
La segona part va seguir amb el mateix guió, o fins i tot pitjor per moments, ja que el submarí cada vegada tenia menys el baló, ni que fóra una possessió estèril com la del primer temps. Així, el porter groguet va salvar un altre mà a mà, esta volta amb Gaitán. Els minuts passaven i els de Simeone, tot i que continuaven rondant l'àrea, començaven a inquietar-se pel gol que no arribava, mentre que els canvis que va introduir Escribá, Soriano i Bakambu, van donar fruits. La primera acció destacable dels groguets en atac no va arribar fins al minut 75, quan l'italoalemany ho va provar des de fora de l'àrea amb un xut massa fluix que va parar Oblak. Minuts després, una bona internada de Castillejo per banda dreta va trobar de nou el "20" del Vila-real que, amb tot a favor, va rematar contra el cos d'un rival. I la tercera acció atacant, va ser la bona. Bakambu va robar el baló en zona de tres quarts, se'n va anar per la banda dreta, es va endinsar en l'àrea i va posar una assistència que Soriano, sempre protagonista, va enviar al fons de la xarxa. Increïblement, el Vila-real es posava per davant en el marcador tot i el pobre bagatge ofensiu que havia oferit comparat amb el dels locals. En els minuts restants, moltes interrupcions i intents a la desesperada d'un Atlètic de Madrid que va vore com es veia tallada la ratxa de nou partits sense perdre en lliga, i com els groguets es convertien en l'únic rival que els haurà guanyat els dos partits esta temporada.
Tres punts importantíssims que permeten el Vila-real continuar cinqué passe el que passe esta jornada, amb l'esperança que els perseguidors més immediats, Athletic i R. Societat, no guanyen els seus partits per poder, de nou, ampliar-hi la distància.

Fitxa tècnica:
34a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2016/2017.
Vicente Calderón, Madrid. 44.432 espectadors.

At. Madrid: Oblak; Giménez, Godín, Savic, Filipe Luis; Gabi, Koke, Saúl, Nico Gaitán (Carrasco, 56' (Torres, 71')); Correa (Gameiro, 56') i Griezmann.
Vila-real: Andrés Fernández; Rukavina, Musacchio, Álvaro, Jaume Costa; Trigueros (Rodrigo, 84'), Bruno, Castillejo, Dos Santos; Adrián (Soriano, 63') i Sansone (Bakambu, 75').

Gols: 0-1 (81') Soriano.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (c. gallec). Targetes grogues: Gabi; Trigueros, Rukavina, Musacchio, Jaume Costa, Bakambu i Soldado (mentre escalfava).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada