Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 30 d’agost del 2010

Decepció inicial

El Vila-real no ha mostrat la seua millor cara i ha caigut a Anoeta (1-0) en la primera jornada de lliga

Poal d'aigua freda per al Vila-real, que després d'haver fet una bona pretemporada i d'haver deixat en general bones sensacions, es va mostrar poc ambiciós contra un equip que acaba d'ascendre com és la Reial Societat, a més d'estar carent d'idees, sobretot pel que fa a la creació i en l'atac.
En els primers compasos del partit, l'equip groc dominava la possessió del baló, i va fer alguns apropaments que, com en la majoria del partit, es van a limitar a xuts des de fora de l'àrea, la majoria d'ells sense molt de perill. Darrere, la defensa estava segura, ja que l'equip basc tampoc posava en moltes dificultats la porteria de Diego López.
Als pocs minuts de començar la segona part, la Reial va avisar en quedar-se Llorente sol davant de Diego López, però el porter gallec va ser suficientment ràpid com per a enviar el baló a còrner. Però més tard, una bona combinació en possible fora de joc entre el mateix davanter i Xabi Prieto, acabaria amb aquest sol davant de la porteria groga, i esta vegada, els donostiarres no perdonarien i s'avançaven en el marcador.
Garrido va donar entrada llavors a Montero i Nilmar. L'atac del Vila-real tindria llavors un poc més de velocitat, però açò no es traduiria en grans ocasions, ja que les úniques clares van ser un xut de Nilmar que va eixir desviat per poc i un centre ja en temps afegit que va traure el porter de la Reial Societat quan pareixia que podia arribar l'empat en l'últim instant.
Per la seua banda, a part del gol, la Reial no es va extendre tampoc molt més en atac, sinó que es va dedicar a mantenir el resultat, un resultat que ja no es va moure i que els va permetre sumar així els tres punts en el partit del seu retorn a primera, i que deixa sensacions amargues en el Vila-real, que s'haurà de replantejar alguns punts del seu joc de cara al pròxim partit de lliga contra l'Espanyol.

Fitxa tècnica:
1a jornada de lliga, temporada 2010/2011.
Anoeta, 25.000 espectadors.


Reial Societat: Bravo; Carlos Martínez, Ansotegi, Mikel González, De la Bella; Rivas, Aranburu, Sutil, Xabi Prieto, Zurutuza (Viguera, min. 70); Joseba Llorente (Tamudo, min. 77).

Vila-real: Diego López; Ángel, Marchena, Musacchio, Capdevila; Senna (Ruben, min. 77), Bruno, Cazorla (Nilmar, min. 59), Borja Valero, Cani (Jefferson Montero, min. 59); Rossi.

Àrbitre: González González (Castella i Lleó). Amonestacions: Cazorla, Marchena, Capdevilla; Llorente, Rivas, Zurutuza.

Gols: 1-0, min. 58: Xabi Prieto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada