Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 5 de setembre del 2010

Estrena al Mini amb victòria

Després de la dolorosa victòria contra el Valladolid a la primera jornada, el B es va refer i va guanyar per la mínima (1-0) a l'Albacete amb un gol d'Airam Cabrera

Mario en una jugada del partit
El Vila-real B va aconseguir sumar els seus primers tres punts de la temporada amb una victòria per un gol a zero sobre l'Albacete, en un partit on fou el clar dominador però on li va faltar més mobilitat i fluïdesa en atac perquè el marcador fóra sigut més contundent a favor seu. D'altra banda, el conjunt manxec es mostrà com un equip fluix i sense idees, i només posà en perill la porteria de Vicente Flor els últims vint minuts de partit, sobretot després d'estar ja per darrere en el marcador.
El domini del filial groc va ser encara més clar en la primera part, on va tindre la possessió del baló en tot moment i va intentar portar perill amb internades per les bandes d'homes com Mario o Marcos García -que es tornava a estrenar amb la samarreta groga després de vindre cedit del Valladolid- però aquests centres no trobaven rematador.
Els jugadors celebrant el gol d'Airam
A la segona part va seguir la mateixa tònica. L'Albacete va intentar atacar tímidament sense molt d'èxit i el Vila-real B seguia buscant un gol que no arribava, intentant-ho amb xuts des de fora de l'àrea o amb una rematada de cap d'Airam que va eixir fora per poc. Finalment el gol va arribar al minut 73, amb una gran vaselina del davanter canari que va superar al porter rival.
D'ací a la fi del partit, l'Albacete va estirar línies i va tindre un parell d'ocasions bastant clares per a poder empatar el partit, però per sort per al Vila-real B el gol dels manxecs no va arribar i així doncs els tres punts es van quedar a casa, millorant les sensacions després de la derrota a Valladolid.

Fitxa tècnica:
2a jornada de lliga de 2a divisió, temporada 2010/2011
Mini Estadi de la Ciutat Esportiva de Vila-real, uns 1.000 espectadors.

Vila-real B: Vicente Flor, Mario, Kiko, Carlos Tomás, Jaume Costa, Marcos Gullón, Natxo Insa (Nico, m.82), Marcos García (Mauricio, m.67), Iago Falqué, Facundo Coria i Airam (Joselu, m. 80).

Albacete: Navas, Kike Tortosa, De la Cuesta, Tarantino, Toni, Alan Baró (Antonio López, m.54), Verza, Tato (Pipino Cuevas, m.54), Jorge Pina (Alfredo, m.66), Sousa i Asen.

Àrbitre: Lesma López (Col·legi madrileny). Amonestacions: Verza, Sousa, Kike Tortosa.

Gols: 1-0 (73') Airam Cabrera.