Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimarts, 28 de setembre del 2010

Esperit guanyador

Els de Garrido van tirar mà del bon joc en la primera part i del control del partit en la segona per derrotar (2-3) un lluitador Màlaga

El Vila-real va guanyar ahir tres punts importantíssims en un camp que estadísticament no era el millor per als interessos groguets, la Rosaleda, i davant d'un rival rocós com és el Màlaga.
El partit no va començar ni de bon tros bé per al Vila-real, ja que quan només es duien tres minuts, Eliseu engaltava des de la frontal de l'àrea una canonada en una jugada d'estratègia, que va sorprendre Diego López i posava així en avantatge a l'equip local. De tota manera, l'equip no es va vore afectat per aquest gol i va seguir fent el seu joc, tocant i buscant la porteria rival per aconseguir l'empat, que arribaria al minut 20 amb un xut de Cazorla que es va colar al fons de la porteria local després de que el baló rebotara en un rival. I només tres minuts més tard, Rossi feia realitat la remuntada culminant una gran jugada entre ell i Nilmar amb un xut que entrava lentament i ajustat al pal al fons de la xarxa. Però el Màlaga no havia dit l'última paraula. Uns deu minuts més tard, un centre des de la banda esquerra l'aprofitava Rondón per posar l'empat a dos amb una rematada de cap després d'una mala eixida de Diego López. El partit estava molt obert, i l'equip groguet encara es tornaria a posar per davant en el marcador abans del descans amb un gran gol de Cazorla, que retallà dos defenses rivals i envià un xut ajustat al pal des de fora de l'àrea al que el porter Rubén no pogué arribar. Just abans del descans arribà la jugada polèmica del partit: en una picabaralla entre Eliseu i Marchena, el davanter del Màlaga s'encarà a l'andalús del Vila-real i va avançar cap a ell cara a cara, fregament mínimament el rostre del defensa, que es deixà caure sobre la gespa. L'àrbitre interpretà una agressió i per tant Eliseu fou expulsat.
A la segona part, el Vila-real va tindre en general el control del partit i diverses ocasions per haver fet el quart gol que haguera sentenciat el partit, en peus de Rossi, Nilmar, i Cani que va eixir en aquest segon temps, però no es tingué sort de cara porta. Per la seua part, el Màlaga, lluitador a pesar de jugar amb un home menys, va fer suar els homes de Garrido ja que van intentar apropar-se amb perill a l'àrea de Diego López, encara que realment sense tindre ocasions clares.
Així, s'arribava al final del partit amb el 2-3 del descans, un magnífic resultat pel Vila-real que li permet posicionar-se segon en la classificació després de cinc jornades.

Fitxa tècnica:
5a jornada de lliga de 1a divisió, Lliga BBVA, temporada 2010/2011
La Rosaleda, Màlaga. 25.000 espectadors

Màlaga: Rubén; Iván González (Fernández, m. 65), Weligton, Staadsgaards, Mtiliga (Juanmi, m. 82); Fernando, Apoño (Manu Torres, m. 59), Sandro Silva; Quincy, Rondón i Eliseu.

Vila-real: Diego López; Angel, Marchena, Musacchio, Capdevila; Senna, Bruno, Borja Valero (Gonzalo, m. 84), Cazorla; Nilmar (Marco Ruben, m. 80) y Rossi (Cani, m. 70).

Àrbitre: Teixeira Vitienes (Comitè Càntabre). Roja directa a Eliseu (m. 40). Targetes grogues: Manu Torres (m.61); Nilmar (m. 38), Marchena (m. 41), Rossi (m. 53) i Musacchio (m. 74).

Gols: 1-0, m.3: Eliseu. 1-1, m. 21: Cazorla. 1-2, m. 23: Rossi. 2-2, m. 29: Rondón. 2-3, m. 33: Cazorla.