Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 27 de setembre del 2010

LA PRÈVIA. Màlaga-Vila-real CF: Comença una setmana maratoniana

El partit de fa dues temporades va acabar en empat a dos
El Vila-real afrontarà, en aquesta setmana que hui comença, fins a tres partits, dos de lliga i un d'Europa League, però caldrà anar pas per pas. El primer i per tant el més important ara mateix és el que afronta aquesta nit contra el Màlaga a la Rosaleda, un estadi que no se li dona molt bé als groguets ja que només hi han guanyat una vegada en Primera Divisió.
Garrido repeteix novament la mateixa convocatòria que en els dos últims partits de lliga en no haver-hi cap jugador lesionat ni sancionat, i és una incògnita saber si farà alguna rotació hui o la deixarà per a algun dels dos altres partits d'aquesta setmana. L'equip groguet, com ja sabem, ve de guanyar tres partits seguits en lliga, i situat en places europees, cosa que li dóna moral, però caldrà vore com reaccionen els jugadors pel que fa al joc, ja que en els dos últims compromisos lluny de Vila-real -Dinamo de Zagreb i Llevant- la imatge oferida no va ser ni de bon tros la millor que aquests jugadors poden oferir.
Davant, un Màlaga que ve de sumar una important victòria al camp del Getafe, però que ha perdut els dos partits que ha disputat de moment al seu estadi aquesta temporada -contra València i Sevilla-, per tant voldrà oferir a la seua afició els primers tres punts de la temporada com a local.
El partit començarà a les 9 de la nit, amb arbitratge del càntabre Teixeira Vitienes.

Convocatòria:
Porters: Diego López i Juan Carlos. 
Defenses: Ángel, Capdevila, Marchena, Gonzalo, Musacchio i Català.
Migcampistes: Senna, Bruno, Borja Valero, Cani, Cazorla i Jefferson Montero. 
Davanters: Nilmar, Rossi, Marco Ruben i Altidore.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada