Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 2 d’octubre del 2010

Caldrà millorar

El Vila-real B va fer un partit discret contra el Salamanca on a penes va donar sensació d'atac, i ho va acabar pagant amb una derrota (0-1)

Fa dos divendres, contra Las Palmas, els homes de Xabi Gràcia feren un partit molt més seriós i ambiciós, creant moltes més ocasions, però l'efectivitat dels canaris va castigar al filial groguet per 0-3. Ahir, contra el Salamanca, el partit va estar més anivellat, però el resultat fou el mateix: derrota, encara que aquesta vegada només 0-1.
Els castellans van dominar la primera part, tenint més possessió de baló i buscant un poc més la porteria rival. Van estar a punt d'inaugurar el marcador sobre la mitja hora, amb un xut llunyà de Sarmiento que colpejà el pal quan tot feia parèixer que acabaria al fons de la xarxa. Per part dels de Xabi Gràcia, poques accions destacables a part de diversos centres a l'àrea que no van arribar a trobar rematador.
Llançament d'una falta per part del Salamanca.
En el segon temps, el Vila-real B pareixia un poc més decidit a agafar el rumb del partit, i més quan al quart d'hora de la segona part el jugador del Salamanca Miguel García era expulsat per doble amonestació. Però així i tot el bagatge ofensiu va seguir sent pobre, amb vàries aproximacions però poques rematades o ocasions clares, a part d'un xut de Iago que va eixir lleugerament desviat del pal esquerre de la porteria rival. Quan tot semblava indicar que el partit acabaria amb el mateix resultat que començà, un penal infantil de Mario a cinc minuts de la fi li va permetre al Salamanca marcar l'únic gol del partit, obra de Marcos Márquez, i endur-se els tres punts.
Així doncs, el Vila-real B haurà de millorar els resultats que aconseguix jugant al Mini Estadi ja que de moment ha guanyat més punts fora d'aquest, i també deixa clar que no li està donant molta sort el fet de jugar en divendres, ja que aquest era el tercer partit que jugava aquest dia i significà la tercera derrota.

Fitxa tècnica:
6a jornada de 2a divisió, Liga Adelante, temporada 2010/2011
Mini Estadi de la Ciutat Esportiva, Vila-real. 1.500 espectadors

Vila-real B: Mariño; Mario, Carlos Tomás, Kiko, Jaume Costa; Natxo Insa, Marcos Gullón; Iago Falqué, Marcos García, Facundo Coria (Mano, min. 83); i Nicki Bille (Airam, min. 57).

Salamanca: Biel Ribas; Sito Castro, Moratón, Arbilla, Zamora; Miguel García, Perico, Quique Martín (Endika, min. 63); Brian Sarmiento (José Ángel, min. 83), Kike López i Juanjo (Marcos Márquez, min. 75).

Gols: 0-1 (86') Marcos Márquez (pen.)
Àrbitre: Pérez Montero (C. Andalús). Targetes grogues: Natxo Insa (31'), Nicki Bille (45') i Mario (86'); Juanjo (38'). Expulsió per doble groga: Miguel García (51' i 59').