Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 3 d’octubre del 2010

LA PRÈVIA: Vila-real CF – R. Racing Club. El Madrigal ha de ser un fortí

Després de la victòria del València contra l'Athletic, ja no serà possible que el Vila-real siga líder esta jornada, però això no ha de ser ni molt menys motiu de desmotivació, perquè els de Garrido han de sumar tres punts més que reafirmen el seu gran moment i per començar a instal·lar-se ja de bon principi en les posicions capdavanteres de la classificació, i per això s'ha de començar a fer del coliseu groguet un estadi d'on escapen quant menys punts millor. Davant, un Racing de Santander que no s'espera que pose les coses gens fàcils, ja que no ha començat molt bé la temporada, però per eixa raó voldrà començar a sumar punts que els allunyen dels darrers llocs de la taula.
Bruno, ja un habitual la temporada passada, en una
instantània del darrer partit contra els càntabres a casa
Garrido disposa de tot l'equip a excepció de Cani, que patix una lesió -encara que molt més lleu del que en un principi es pensava- causada per una brutal entrada d'un jugador del Bruges el passat dijous. El seu lloc en la convocatòria l'ocuparà Matilla, i caldrà vore si homes com Gonzalo o Jefferson, que van tindre una gran actuació contra els belgues, podran guanyar-se un lloc en l'onze titular, encara que en un principi s'espera la mateixa alineació que en els darrers compromisos de lliga.
Quant a les estadístiques, aquestes són bastant favorables al Vila-real, ja que els càntabres només han guanyat una vegada al Madrigal en 1a divisió, encara que per un contundent resultat de 0-3 la temporada 02/03. D'aquell any ençà, es comptabilitzen sis victòries groguetes i un empat.
El partit començarà a les 5 de la vesprada al camp del Madrigal, amb arbitratge de Pérez Lasa.

Convocatòria:
Porters: Diego López i Juan Carlos.
Defenses: Ángel, Musacchio, Marchena, Gonzalo, Capdevila i Catalá.
Migcampistes: Bruno, Senna, Cazorla, Borja Valero, Jefferson Montero i Matilla.
Davanters: Rossi, Nilmar, Altidore i Marco Ruben.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada