Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 23 d’octubre del 2010

El mini-submarí no arranca

Malgrat avançar-se en el marcador molt prompte, els de Xabi Gracia van acabar sumant una nova derrota, aquesta vegada contra el Xerez (3-1)

No podien pintar millor les coses per al Vila-real B quan als quaranta-cinc segons de partit, Nicki Bille marcava el primer dels groguets després d'una bona incursió per banda i amb un xut que fou lleugerament desviat per un defensa del conjunt andalús, despistava el  porter local i entrava al fons de la porteria. Però poc va durar l'alegria, ja que només quatre minuts més tard, l'ex-groguet José Mari aprofitava una passada interior a l'àrea per posar l'empat davant l'eixida dubtosa de Diego Mariño. En la resta de la primera part els equips no es van prodigar excessivament en atac, cosa que deixava el partit obert de cara al segon temps.
Va ser llavors quan el Xerez va agafar el control del partit i va començar a acorralar el Vila-real B a la seua àrea. Els intents atacants del filial es van limitar a un parell de xuts de Iago des de fora de l'àrea. Per la seua banda, els andalusos anaven tenint ocasions, però el segon gol va arribar precisament en una "ocasió" poc clara. El llançament de córner de Pablo Lombán entraria a la porteria sense que ningú més tocara el baló, davant la passivitat de tota la defensa en general i sobretot de Natxo Insa, que tapava el pal per on va entrar l'esfèric. Més tard, el Xerez tancà el partit amb el 3-1, un bon gol obra de Lombán amb un remat de mitja volea després d'un centre a l'àrea.
Així doncs, nova derrota del B aquesta temporada, que evidencia cada vegada més que les coses no acaben de marxar bé i que alguna cosa haurà de canviar perquè els resultats comencen a ser més positius.

Fitxa tècnica:
9a jornada de 2a divisió, Liga Adelante, temporada 2010/2011.
Estadi Chapín, Xerés. 10.021 espectadors.

Xerez: Lledó; Redondo, Lombán, Moreno, Llorente; Barber, Cordero, Díaz (Capdevila, m.81), Pablo Redondo; José Mari (Antoñito, m.84) i Bermejo (Font, m.77). 

Vila-real B: Diego Mariño; Mano, Kiko, Truyols, Héctor; Marcos Gullón, Natxo Insa; Iago Falqué (Airam, m.84), Marquitos (Hernán Pérez, m.74), Facundo Coria; i Nicki. 

Àrbtire: Del Cerro Grande (C.  madrileny). Targetes grogues: José Mari i Barber; Facu Coria.

Gols: 0-1. Min. 1. Nicki. 1-1. Min. 4. José Mari. 2-1. Min. 71. Pablo Redondo. 3-1. Min. 82. Lombán.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada