Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

divendres, 22 d’octubre del 2010

Tres punts que encarrilen la classificació

El Vila-real venç el PAOK per 1-0 en un partit que no passarà a la història, i suma tres punts que el deixen primer de grup

No va ser en absolut un partit brillant per part de cap equip, però els groguets van assolir el seu objectiu: fer que els tres punts es quedaren a casa i d'aquesta manera, no complicar-se la vida de cara a passar a la següent ronda, objectiu que, si tot va bé, s'hauria d'aconseguir sense molt de patiment.
Els grecs es van limitar a jugar amb el seu plantejament defensiu i Diego López a penes va haver d'intervindre en tot el partit, ja que el bagatge ofensiu del PAOK es va limitar a alguns xuts llunyans que van eixir lleugerament desviats i una ocasió un poc més clara en què un atacant grec va recuperar el baló en un error en l'entrega de Borja Valero, no molt encertat en la nit d'ahir, però la seua definició de la jugada tampoc va causar grans problemes.
D'altra banda, el Vila-real va ser l'únic equip que va intentar buscar els tres punts. Durant els 90 minuts va tindre el joc sota control, on va destacar la figura del jugador d'Artana, Bruno, molt segur durant tot el partit, però no els groguets no van crear excessives ocasions. Així, en la primera part, els homes de creació i d'atac combinaven bé i arribaven a l'àrea, però hi hagué manca de remat. Tant és així que Marco Rubén va marcar l'únic gol del partit en pràcticament l'única jugada de perill clara dels grocs en la primera part, després d'una deixada de tacó de Rossi que l'argentí va aprofitar per batre al porter rival amb un xut creuat des de l'àrea gran i fer així el seu primer gol de la temporada. En la segona part, els de Garrido van jugar més relaxats per anar ja per davant en el marcador, i en grans fases d'aquest segon temps el partit va ser bastant avorrit. De tota manera, l'avantatge haguera pogut ser augmentat si Marco Ruben, en rebre una passada de Cani a l'àrea haguera estat més ràpid davant del porter grec, que va encara va poder resoldre la jugada, o el mateix migcampista aragonés haguera sabut definir quan es va trobar sol en l'àrea després d'una errada de la defensa grega ja als últims minuts.
Al remat, partit sense molta història que permet al Vila-real col·locar-se primer de grup amb sis punts de nou possibles, i que referma una vegada més la bona ratxa dels groguets al seu propi estadi, on de moment han guanyat tot el que han jugat aquesta temporada.

Fitxa tècnica:
3a jornada de la lligueta d'Europa League, grup D. Temporada 2010/2011
El Madrigal, Vila-real.
Vila-real: Diego López; Angel, Musacchio, Gonzalo, Capdevila; Cazorla (Montero, min. 78), Bruno, Valero, Cani; Rossi (Nilmar, min. 70) i Ruben (Altidore, min. 82).

PAOK: Kresic; Boussaidi, Cirillo, Contreras, Sznaucner; Fotakis, Vitolo, Ivic; El Zhar (Koutsanikoulis, min. 85), Vieirinha y Muslimovic (Athanasiadis, min. 80).

Àrbitre: Marcin Borski (POL). Targetes grogues: Cirillo (min. 24), Contreras (min. 56), Sznaucner (min. 59) i Boussaidi (min. 85).

Gols: 1-0 (38') Marco Ruben.