Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 31 d’octubre del 2010

LA PRÈVIA. Sporting de Gijón - Vila-real CF: Examen contra un equip molt fort a casa

La temporada passada l'equip va fer un partit molt
dolent a Gijón i va perdre per 1-0. Esperem que hui siga
una història totalment diferent. Foto: realsporting.com

El Vila-real afronta hui a les 5 de la vesprada un partit sempre complicat com és la visita al  Molinón per jugar contra l'Sporting de Gijón. Els homes de Manolo Preciado estan fent una lliga un poc irregular, ja que solen aconseguir bons resultats a casa, com l'última victòria per 2-0 sobre el Sevilla, però es mostren fluixos fora, com indica la derrota 3-0 a Getafe del passat cap de setmana, i és per això que hui voldran refer-se i obtindre de nou els tres punts jugant al seu estadi i amb el suport de la seua afició. Però sembla que això no és un fet que preocupe molt al Vila-real, que malgrat tindre un gran respecte pel seu rival, confia en les seues possibilitats d'obtindre un resultat positiu si es desplega el mateix joc que hem vist en els últims partits. 
Per a aquest partit, Garrido compta amb les baixes de Marco Ruben, que es va lesionar i té per davant 10 dies de recuperació, i de Senna, amb molèsties, que encara no ha pogut arribar a aquest partit. Probablement, Cani ocupe la plaça del brasileny al mig del camp, i Borja torne a l'onze jugant per davant acompanyant a Cazorla, o  viceversa. Per la resta, s'espera la mateixa alineació dels darrers partits. Garrido ha fet viatjar a homes com Mario, Joan Oriol i Matilla, però segurament un d'aquests tres caurà finalment de la convocatòria.
Els dos desplaçaments a Gijón del Vila-real en 1a, és a dir, les dues últimes temporades, s'han resolt amb resultats de 0-1 i 1-0. De ben segur que els groguets lluitaran per sumar tres punts més que els permeten seguir en la part més alta de la classificació i seguir amb aquesta gran ratxa i gran inici de lliga.

Convocatòria: 
Porters: Diego López i Juan Carlos.
Defenses: Musacchio, Joan Oriol, Capdevila, Marchena, Catalá, Gonzalo, Mario i Ángel.
Migcampistes: Jefferson Montero, Cani, Santi Cazorla, Borja Valero, Bruno i Matilla.
Davanters: Rossi, Nilmar i Altidore.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada