Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 1 de novembre del 2010

Continua la ratxa

Bruno i Musacchio celebren el gol de Rossi que permetia
salvar un punt finalment. Foto: as.com
Els groguets empaten un partit on han merescut més però que se'ls ha posat costera amunt per la manca d'encert en atac i per errors arbitrals, però seguix amb una ratxa de huit partits sense perdre en lliga

El Vila-real seguix una setmana més en la part més alta de la classificació després de sumar un important punt al Molinón davant l'Sporting, un estadi sempre complicat, però l'empat pot parèixer poc si pensem en el global del partit.
Els de Garrido van fer una bona primera part, fent un joc molt seriós i ordenat i combinant bé en atac malgrat el mal estat del terreny de joc per la constant pluja que queia sobre Gijón. A més, Nilmar va poder ser objecte de fins a dos penals, el primer als pocs minuts en una acció on no s'aprecia bé si el porter Juan Pablo té contacte amb el brasiler dins de l'àrea quan volia allunyar el baló; el segon, molt més clar, en una entrada per darrere d'un defensa de l'Sporting al brasiler amb l'àrbitre davant. Cap de les dos accions foren castigades. Mentrestant, el mateix Nilmar pogué obrir el marcador després d'un gran retall a un defensa que culminà amb un xut des de la frontal que Juan Pablo envià a córner amb una gran intervenció, o Rossi en dos ocasions, una amb un remat de tacó un poc forçat després d'una preciosa jugada d'atac col·lectiva o en un ma a mà amb el porter després d'una gran assistència també de Nilmar. Els de Preciado també van tindre la seua, en un xut de De las Cuevas que Capdevila desvià a córner amb Diego López batut.
En la segona part hi hagué menys ocasions clares, però el Vila-real seguia combinant bé i controlant el partit, i pareixia que el gol finalment arribaria, fins que l'àrbitre Iglesias Villanueva va interpretar com a penal unes mans involuntàries de Gonzalo ja que el baló li va rebotar anteriorment al cos, i li va mostrar targeta groga. Diego Castro va transformar la pena màxima en gol i posava un resultat totalment injust al marcador. Pocs minuts després Gonzalo era expulsat en vore la segona groga per posar el cos i obstaculitzar a un jugador local, una expulsió molt rigorosa si comptem que l'àrbitre va perdonar fins a dues ocasions la segona groga a Gregory en accions més mereixedores de sanció, o no li la va mostrar tampoc a Eguren fins a l'últim minut del partit, quan l'ex-groguet va fer més d'una acció on es mereixia ser amonestat. Amb totes aquestes circumstàncies, el nerviosisme semblava que podria amb el Vila-real ja que l'Sporting va agafar el control del partit, i fins i tot va poder sentenciar en una contra en què De las Cuevas va enviar el baló al pal des de fora de l'àrea. Però encara no estava tot dit. Al minut 89, Rossi avisà quan es va plantar davant Juan Pablo però el seu xut va eixir massa alt. En temps afegit, quan ja semblava tot perdut, Eguren va agafar clarament Marchena dins de l'àrea en en llançament d'una falta no deixant saltar l'andalús, i aquesta vegada sí, l'àrbitre assenyalaria el punt dels onze metres. Rossi no fallà i establí l'empat final, un resultat més just i que permet al Vila-real seguir en la zona privilegiada de la classificació, però que, com ja hem dit, pot semblar poc per als homes de Garrido si analitzem tot el partit. 

Fitxa tècnica:
9a jornada de 1a divisió, Liga BBVA, temporada 2010/2011
El Molinón, Gijón.

Sporting: Juan Pablo, Lora, Botía, Gregory, José Ángel, Eguren, Rivera, De las Cuevas (Iván Hernández m 84), Carmelo (Nacho Novo, m 64), Diego Castro i Sangoy (Barral m 72).

Vila-real: Diego López, Ángel, Gonzalo, Marchena, Capdevila, Cani (Altidore m 71), Borja Valero, Bruno, Cazorla, Nilmar (Musacchio m 77) i Rossi.

Àrbitre: Iglesias Villanueva. Targetes grogues: Gregory (m 9), Sangoy (m 35), Rivera (m 43) José Ángel (m 87) i Eguren (m 93); Borja Valero (m 71), Ángel (87) i Gonzalo (expulsió per doble groga, m.69 i m.76).

Gols: 1-0, m.68: Diego Castro (p.). 1-1, m.93: Rossi (p.).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada