Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 17 d’octubre del 2010

Punt important

En un partit amb diverses alternatives, el Vila-real B va haver de lluitar molt per salvar un empat contra un Celta amb molt de potencial

Els homes de Xabi Gracia seguixen sense sumar de tres en tres en els últims partits, i sobretot troben dificultats per a fer-ho al Mini Estadi, encara que el punt sumat ahir contra el Celta es pot donar com a bo donades les circumstàncies del partit i el nivell del rival.
Així començava la jugada del gol de Iago
El primer temps va ser de domini altern. Els gallecs van tenir potser més claredat en el joc per moments, i van gaudir d'algunes ocasions, de les quals la més clara fou un xut creuat de Roberto Lago que va eixir fregant el pal. Però el Vila-real B també volia dir la seua, i només dos minut més tard, Iago va estavellar al travesser un gran xut des de fora de l'àrea. Finalment el B va trobar el premi a la seua perseverança a cinc minuts del final de la primera part, quan una gran passada de Nicki Bille a l'àrea l'aprofitava, aquesta vegada sí, Iago, per marcar el 1-0 amb un xut ajustat al pal.
La segona part començava amb una ocasió del B per augmentar l'avantatge amb un cop de cap d'Hernán que va passar prop del pal. A partir d'ací, els de Gracia es van dedicar a intentar controlar el partit i sentenciar en alguna contra, cosa que van fer durant uns quants minuts encara que el Celta va acabar per agafar el domini i va començar a tindre diverses ocasions. Finalment, els groguets no van poder aguantar totes les escomeses dels gallecs i Aspas va posar l'empat al minut 75. Pocs minuts després el Celta culminava la remuntada amb un gol d'Hugo Mallo després d'una llarga jugada atacant en la que hi havia hagut prèviament un remat al pal.
D'ací al final del partit, el Vila-real B va traure forces d'on va poder per anar a per l'empat, i encara que jugant amb més cor que cap, finalment ho va aconseguir, mitjançant un innocent penal que va fer el porter del Celta, Falcón, en endur-se per davant Airam quan intentava atrapar el baló. Facu Coria va enviar el llançament des dels onze metres al fons de la porteria i salvava així un punt que es pot considerar positiu.

Fitxa tècnica:
8a jornada de 2a divisió, Liga Adelante, Temporada 2010/2011
Mini Estadi de la Ciutat Esportiva, Vila-real. 2.500 espectadors

Vila-real B: Diego Mariño, Mario, Carlos Tomás, Kiko, Héctor, Natxo Insa (Airam, min.85), Marcos Gullón, Iago Falqué, Hernán Pérez (Coria, min.76), Marcos (Dutra, min.65) i Bille.

Celta: Falcón, Hugo Mallo, Jonathan Vila, Catalá, Roberto Lago, Bustos, López Garai, Alex López (Michu, min.73), Joan Tomás (Trashorras, min.58), Papadopoulos (Iago Aspas, min.58) i David.

Àrbitre: Gil Manzano (comité extremeny). Targetes grogues: Bille, Kiko, Mario i Gullón; Bustos i Falcón.

Gols: 1-0, min.42: Iago Falqué; 1-1, min.75: Iago Aspas; 1-2, min.79: Hugo Mallo; 2-2, min.88: Coria (pen.)