Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 10 d’octubre del 2010

El B no troba el camí

Nova derrota dels de Xabi Gracia contra un Rayo en ratxa (3-0)

El Rayo Vallecano va ser massa rival per a un Vila-real B que tot i mostrar-se seriós en el control del joc i en defensa, a penes va inquietar en atac, i ho va acabar pagant amb una derrota potser massa contundent.
En la primera part, l'equip local va tindre algunes ocasions més clares encara que tampoc va posar en grans compromisos a Vicente Flor, mentre que els groguets van fer un bon treball de contenció i de defensa, però van estar inèdits en atac. S'arribava al descans amb empat a zero, cosa que deixava el partit completament obert de cara a la segona part.
El Vila-real B no va traure res positiu de la
seua visita a Vallecas. Foto: Jesús Rubio (as.com)
Però en aquest segon acte tot aniria en contra del filial groc. Primer, Iago va tindre pràcticament l'única ocasió destacable del Vila-real B en el partit, amb una jugada personal culminada amb un xut des de la frontal de l'àrea que se n'anà fora prop del pal dret. I a partir d'ací, començaren a arribar els gols del Rayo. Javi Fuego inaugurava el marcador amb un llançament de falta ajustat al pal de la porteria defesa per Vicente Flor. Poc després, Aganzo posava les coses molt costera amunt per als de Xabi Gracia en marcar el segon amb una vaselina davant de l'eixida de Flor. Ja en els instants finals del partit, dues decisions arbitrals poc encertades van fer que primer Jaume Costa haguera d'abandonar el camp abans de temps per una expulsió després d'una doble amonestació, i tot seguit el col·legit assenyalà un penal molt dubtós a favor del Rayo Vallecano que transformà Aganzo en el 3-0 final. Amb aquest resultat el Vila-real seguix en la meitat de la taula classificatòria de 2a divisió, però deixa cada dia més clar que haurà de millorar en diversos aspectes del joc perquè arriben millors resultats que permeten tindre una temporada tranquil·la.

Fitxa tècnica:
7a jornada de 2a divisió, Liga Adelante. Temporada 2010/2011
Estadi Teresa Rivero, 8.000 espectadors.

Rayo Vallecano: Cobeño; Coke, Amaya, Borja Gómez, Casado; Armenteros, Movilla, Javi Fuego (Rafa García, m.76), Borja García (Míchel, m.70); Trejo (Piti, m.78) i Aganzo.

Vila-real B: Vicente Flor; Mario (Dutra, m.66), Truyols, Kiko, Jaume Costa; Natxo Insa (Mano, m.66), Marcos Gullón, Iago Falqué, Facundo Coria; Marcos García i Airam.

Àrbitre: José Ramón Piñeiro Crespo (col·legi asturià). Expulsà a Jaume Costa per doble amonestació (m. 35 i 80). Targetes grogues: Amaya (m.4) i Javi Fuego (m.20); Natxo Insa (m.22).

Gols: 1-0. Javi Fuego, min.58; 2-0. Aganzo, min.64; 3-0. Aganzo, min.83.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada