Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

divendres, 29 d’octubre del 2010

S'haurà de resoldre a la tornada

El Vila-real no passa de l'empat a 1 a l'Ejido en un partit on haguera pogut golejar

Aquesta vegada el Vila-real fou el de sempre, un equip amb actitud i que es va prendre el partit amb motivació i total seriositat, a diferència del partit de fa dues temporades contra el mateix Poli Ejido. Malgrat jugar amb un equip ple de suplents i de jugadors del filial, els de Garrido van demostrar un bon nivell contra un rival evidentment inferior però que tampoc es va resignar en cap moment. Així i tot, la majoria d'ocasions van ser per al Vila-real; en la primera part, les més clares, en botes de Montero i Altidore. Va ser precisament el nord-americà el que va fer el seu primer gol de la temporada en rebre la pilota a la frontal de l'àrea després d'un servei de porteria en llarg de Juan Carlos, i després d'un bon retall a la defensa local, va posar el 0-1 amb un xut ras. Per la seua part, el Poli Ejido va tindre la seua ocasió més clara en un cop de cap de José Rodríguez que va requerir una bona intervenció del porter mallorquí del Vila-real.
Ja al segon temps, els groguets van tindre una gran quantitat d'ocasions que, en circumstàncies normals, d'haver-ne marcat almenys un parell, haguera vist l'eliminatòria vista per a sentència. Cani, Altidore, Català amb un xut de falta, Gonzalo amb un remat en jugada d'estratègia, Cristóbal amb un remat des de dins l'àrea o Matilla, que va tindre la més clara, amb un xut des de la frontal que es va estavellar al travesser, van poder augmentar l'avantatge, però no van tindre sort de cara a porta. Tant es així que ja en temps afegit, en l'última jugada del partit, Moreno s'aprofitava d'una internada en l'àrea on la defensa groga no va estar encertada per posar l'empat en batre Juan Carlos des del punt de penal.
Així doncs, l'eliminatòria no està sentenciada, però el Vila-real no hauria de tindre cap tipus de problema per guanyar els andalusos al partit de tornada a casa i seguir endavant en la Copa.

Fitxa tècnica: 
Partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei, temporada 2010/2011
Municipal de Santo Domingo, El Ejido. 3.500 espectadors

Poli Ejido: Javi, José Rodríguez, Martín, Samu, Iosu Villar (Galiano, m.79), Dani Cara (Moreno,m.55), Arkaitz, Dani Hedrera, Katchorro, Juan Luis, i Javillo (Miguel Centrón, m.61).

Vila-real: Juan Carlos, Mario, Gonzalo, Catalá, Oriol, Musacchio, Cani (Crístobal, m.64), Matilla (Rossi, m.81), Borja Valero (Kiko, m.81), Montero i Altidore.

Àrbitre: Velasco Carballo (C. Madrileny). Targetes grogues: Javilillo (min 42), Dani Hedrera (min 71), Juan Luis (min 76); Matilla (min 72).

Gols: 0-1, m.44: Altidore. 1-1, m.92: Moreno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada