Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimecres, 27 d’octubre del 2010

LA PRÈVIA: Poli Ejido – Vila-real CF: Comptem amb la copa?

No es pot repetir la història de fa dos anys
El Vila-real juga esta nit a les 9 el partit d'anada de la primera ronda de Copa del Rei, ni més ni menys que contra el Polideportivo Ejido, un equip de 2aB que fa dues temporades ja va eliminar els groguets en aquesta mateixa ronda per un resultat total de 6-1 i de 5-0 al partit jugat al seu estadi. Aquesta vegada, però, s'espera que les coses no siguen paregudes ni de bon tros. Garrido ha convocat diversos jugadors dels menys habituals, com és el cas dels procedents del filial, però en un principi, amb motivació i ganes, aquests jugadors tampoc haurien de tindre cap tipus de problema per derrotar el Poli Ejido, per tant, més que el potencial, serà clau la motivació i la mentalitat dels jugadors a l'hora de passar l'eliminatòria, cosa que deixarà vore si des del club realment es considera la Copa del Rei un trofeu important al qual s'ha d'aspirar, o si es deixa en un segon pla i s'encaixa una eliminació a les primeres rondes, com ha passat diverses vegades durant els últims anys.
Com ja hem comentat, l'alineació inclourà diversos canvis, des de la porteria, on probablement estiga Juan Carlos baix dels pals, la defensa, on homes com Mario, Joan Oriol o Català podrien tindre minuts, el mig del camp amb Matilla i la punta d'atac amb Jozy Altidore, ja que Garrido no podrà comptar amb Marco Ruben que va patir ahir una lesió que el deixarà fora de les convocatòries entre 10 i 15 dies.

Convocatòria:
Porters: Juan Carlos i Xavi Oliva.
Defenses: Mario, Kiko, Gonzalo, Catalá, Joan Oriol i Musacchio.
Migcampistes: Matilla, Bruno, Borja Valero, Cristóbal, Cani i Jefferson Montero.
Davanters: Rossi i Altidore.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada