Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 6 de novembre del 2010

LA PRÈVIA. Vila-real CF - Athletic Club: El Vila-real no vol deixar anar ni un punt del seu fortí

Des que va arribar Garrido a la banqueta del Vila-real a mitjan temporada passada, els groguets han guanyat ni més ni menys que tots els partits disputats a l'estadi del Madrigal a excepció d'un, el que van perdre contra el Barça en un dels darrers partits de la 09/10. En la present temporada, però, no només es duen 12 punts de 12 possibles com a locals en lliga, sinó que els de Garrido no han encaixat ni un sol gol. Demà hi haurà un nou examen contra el sempre rocós Athletic de Joaquín Caparrós, que està fent una temporada decent i que ha marcat en els nou partits de lliga que es duen disputats, amb especial protagonisme del seu davanter estrela, Fernando Llorente. A més, en els últims anys, els groguets s'han convertit en una espècie de “bèstia negra” per als bascos quan vénen a Vila-real, que han sofert sis derrotes en els seus darrers sis desplaçaments al Madrigal.
Senna podria reapareixer demà contra els "lleons".
Foto: villarrealcf.es
Però per al partit d'aquest cap de setmana, i més tenint en compte la bona imatge que estan deixant els bilbaïns en les darreres jornades, les estadístiques no valen. El Vila-real haurà de millorar la imatge donada el dijous a Tessalònica i posar en pràctica el joc dels últims partits de lliga i que tan bons resultats li està donant.
La nota positiva la dona Marcos Senna, que torna a la convocatòria després de superar les seues molèsties, encara que no s'espera que siga titular. D'altra banda, Marco Ruben no entra en la llista en estar encara recuperant-se de la seua lesió, i Gonzalo també es queda fora per l'expulsió del partit a Gijón del passat diumenge, per la qual cosa la parella de centrals estarà formada per Marchena i Musacchio, i la resta d'onze inicial podria ser el mateix que el de l'última jornada.
El partit es juga diumenge a les 5 de la vesprada i amb l'arbitratge de Fernández Borbalán.

Convocatòria:
Porters: Diego López i Juan Carlos.
Defenses: Ángel, Marchena, Musacchio, Capdevila, Català i Mario.
Migcampistes: Bruno, Borja Valero, Senna, Cazorla, Cani, Matilla i Jefferson Montero.
Davanters: Rossi, Nilmar i Altidore.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada