Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

divendres, 5 de novembre del 2010

El Vila-real entropessa a Grècia

El Vila-real no va poder amb un equip inferior.

El partit, avorrit i amb poc d'atac per part d'ambdós equips, es va decantar per una sola diferència: l'equip que va saber fer l'únic gol del partit

Igual que fa dues setmanes al Madrigal, el PAOK va demostrar ser un equip sense gaire qualitat i que es limitaria a defensar i intentar donar algun ensurt en atac al Vila-real quan en tinguera l'oportunitat, que no serien moltes. Però la diferència va ser que els de Garrido, no tindrien en absolut molta més presència ofensiva que els grecs i fins i tot, per moments, tampoc el control del partit. Tant és així que les úniques accions atacants destacables dels groguets en la primera part van ser dos xuts de Cani des de fora de l'àrea, un que el porter del PAOK envià a córner després de rebotar en un defensa i un altre que fregà el travesser. Pel que fa a Diego López, a penes va haver d'intervenir en els primers quaranta-cinc minuts.
En la segona part, Garrido va deixar clar que volia anar a pel partit, ja que com amb el pas dels minuts el partit seguia encallat i el Vila-real no trobava el camí per inquietar els grecs, va donar entrada a Rossi i Cazorla. Açò va fer que els groguets guanyaren un poc de possessió de baló, però poc més. Quan tot feia semblar que el partit anava clarament camí del 0-0, el PAOK va avisar primer en una ocasió en què Diego López va haver d'enviar a córner un remat d'un atacant grec, i precisament en la treta des del cantó, Vierinha, de cap, envià el baló al fons de la xarxa davant la passivitat de la defensa grogueta. D'ací al final del partit, l'equip local es va limitar a defensar la renda d'un gol que acabava d'aconseguir, i el Vila-real no va fer cap ocasió més a part d'un xut de Capdevila que va eixir fregant el pal ja als últims instants del partit.
Així es va arribar al xiulit final, amb una derrota inesperada pel Vila-real que li complica lleugerament la classificació a la ronda següent en aquest grup D, però que encara li deixa totes les portes obertes ja que depén d'ell mateix en els dos partits que queden.

Fitxa tècnica:
4a jornada de la lligueta del grup D d'Europa League, temporada 2010/2011
La Toumba, Tessalònica. 28.000 espectadors.

PAOK: Kresic; Boussaidi, Cirillo, Contreras, Sakellariou; Vitolo, Pablo García; Fotakis (Filomeno, min. 90+1), Ivic (El Zhar, min. 41),Vieirinha; i Salpingidis (Muslimovic, min. 65).

Vila-real: Diego López; Angel, Gonzalo, Marchena, Capdevila; Cani (Cazorla, min. 68), Soriano, Mussachio (Jefferson Montero, min, 72), Borja Valero; Nilmar i Altidore (Rossi, min. 62).

Àrbitre: Eric Braamhaar (Holanda). Targetes grogues: Pablo Contreras (min. 13) i Muslimovic (min. 87); Nilmar (min. 14) i Ángel (min. 28).

Gols: 1-0, min. 70. Vieirinha.