Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dijous, 16 de desembre del 2010

Objectiu complert

Els jugadors del Vila-real es van felicitar en acabar el partit
per haver assolit l'objectiu d'acabar primers
El Vila-real guanya 1-2 al Bruges malgrat no fer un gran partit i passa a setzens com a primer de grup

Es va aconseguir el que es volia. Els groguets van sumar els tres punts en la seua visita a terres flamenques i es van adjudicar el lideratge del grup D, contra un Bruges que, tot i estar eliminat, va donar la cara en tot moment i no li va posar les coses gens fàcils als de Garrido.
El partit va començar sense un domini clar per cap dels dos equips. Capdevila va fallar una situació molt clara en enviar al pal un rebuig del porter, encara que la jugada estava anul·lada per fora de joc. Els minuts passaven, i ambdós equips intentaven buscar la porteria encara que no hi havia ocasions clares. Finalment, a la mitja hora de joc, una bona jugada dels flamencs va acabar amb un xut de Blondel que van salvar entre Diego López i el pal, però Kouemaha va aprofitar el rebuig per marcar a plaer i establir l'1-0. Sembla que aquest gol va esperonar els groguets, ja que en cinc minuts d'inspiració van capgirar el marcador. Només dos minuts després del gol local, una bona jugada col·lectiva del Vila-real es va culminar amb un precís cop de cap de Rossi al fons de la xarxa després d'una gran centrada de Capdevila. I al minut 34 arribà el segon, després d'una internada en l'àrea del bambino que fou objecte d'un penal innocent per part d'un defensa local, i que va transformar en gol ell mateix.
La segona part va ser més fluixa, sobretot per part dels groguets, que van saber treballar bé i mantenir el resultat, però van deixar que el Bruges jugara massa i van tindre poca presència en atac. Així i tot, Rossi i Ruben van tindre ocasions amb què hagueren pogut sentenciar, però en no fer-ho, els locals s'animaven i s'acostaven amb perill a l'àrea de Diego López. Tant es així que van arribar a marcar el gol de l'empat amb un cop de cap a pocs minuts del final, però per sort per als interessos del Vila-real, el linier va anul·lar el gol per un fora de joc inexistent.
Al remat, tot i el patiment i no fer un partit brillant, el Vila-real s'endugué els tres punts a casa, cosa que li va permetre passar com a primer de grup i que li donarà l'opció de jugar el partit de tornada de setzens de final com a local, un sorteig que es farà demà i en que no només es sabran les eliminatòries de setzens sinó també els encreuaments de huitens.

Fitxa tècnica:
6a jornada del grup D d'Europa League, temporada 2010/2011
Jan Breydelstadion, Bruges. Entrada fluixa.

Bruges: De Vlieger; Camozzato, Donk, Gijseghem, Blondel; Dalmat, Simaeys, Odjidja (Van Der Heyden, min. 74), Perisic (Lestienne, min. 65); Vargas (Dirar, min. 65) i Kouemaha.

Vila-real: Diego López; Mario Gaspar, Gonzalo Rodríguez, Musacchio, Capdevila; Cani (Borja Valero, min. 60), Senna, Bruno, Cazorla (Venta, min. 82); Rossi i Marco Ruben (Altidore, min. 78).

Àrbitre: Milorad Mazic (Serbi). Targetes grogues: Donk (min.32); Cazorla (min, 72) i Senna (min. 80).

Gols: 1-0, min. 28, Kouemeha. 1-1, min. 30, Rossi. 1-2, min. 34, Rossi,(pen.).