Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimecres, 15 de desembre del 2010

LA PRÈVIA. Club Bruges - Vila-real CF: El lideratge està en joc

El Vila-real tancarà la seua participació en la lligueta del grup D d'Europa League, amb el partit que jugarà aquesta vesprada, a les 7, a l'estadi Jan Breydel de Bruges contra l'equip local, un Bruges que ha decepcionat en la competició europea i que no es juga res en aquest partit ja que ja n'està eliminat matemàticament.
Per contra, els groguets ja estan classificats per la següent ronda, però no han dit encara l'última paraula, ja que es juguen passar com a primers o segons de grup, un fet que pot ser important ja que, quedant primers,  el partit de tornada de la ronda següent es jugaria a casa. 
Els groguets es van imposar per 2-1 en el partit jugat a casa
Per a aquest partit, Garrido no podrà comptar ni amb Joan Oriol, que encara està recuperant-se de la lesió patida fa unes setmanes a Saragossa, ni tampoc amb Marchena, que estarà quatre setmanes de baixa després d'haver-se fet un trencament al bíceps femoral de la cama esquerra en el partit del passat dissabte a Getafe. A més, el tècnic valencià ha deixat fora de la convocatòria a Jefferson Montero. S'espera una alineació com les que s'han anat veient en els partits de lligueta d'Europa League, és a dir, sense fer cap revolució però donant pas a alguns jugadors que normalment disposen de menys minuts, i que poden donar un gran rendiment igualment.
El que queda clar és que, malgrat que els belgues no es juguen res, el Vila-real haurà de jugar millor que en la derrota contra el Getafe del passat cap de setmana o que en els dos compromisos que ja ha disputat en la lligueta d'Europa League lluny del Madrigal, en els quals va tornar a casa amb derrotes, després de no haver fet un boc joc en absolut.
Així i tot, els de Garrido podrien quedar primers fins i tot perdent, si el resultat del partit entre el PAOK i el Dinamo fos un empat i depenent del nombre de gols que es veieren en ambdós partits. Encara així, tindrien moltes més opcions empatant, i sempre quedarien primers si guanyen. Ho sabrem quan haja conclòs el partit, que serà arbitrat pel serbi Milorad Mazic.

Convocatòria:
Porters: Diego López, Xavi Oliva i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Ángel, Gonzalo, Kiko, Catalá, Musacchio i Capdevila.
Migcampistes: Santi Cazorla, Borja Valero, Bruno, Marcos Senna i Cani.
Davanters: Rossi, Marco Ruben, Altidore i Nilmar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada