Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

divendres, 25 de maig del 2012

Ball de noms a la banqueta

Ja fa dies que sona el nom de Gorosito,
tècnic argentí que va entrenar el Xerez fa
unes temporades, encara que de moment
tot semblen rumors.

Ja fa dies que sona amb més o menys força el nom del tècnic argentí Néstor Gorosito com a futurible per a la banqueta grogueta. De fet, fa un parell de dies, a l'Argentina, fins i tot ho donaven per fet. Res més lluny de la realitat, Gorosito no està ni de bon tros contractat, i de fet, és possible que encara no haja tingut cap conversa amb el club, però aquesta es podria donar durant les properes hores. No obstant això, que els dirigents de l'entitat vila-realenca puguen preguntar per un entrenador no vol dir ni de bon tros que el vagen a contractar amb total seguretat. De fet, segons s'apunta des de diferents mitjans de la premsa escrita, el Vila-real haguera pogut parlar ja amb dos tècnics, com són Juan Antonio Anquela, actual entrenador de l'Alcorcón, i Paco Jémez, que entrena el Còrdova. Ambdós estan destacant per les bones temporades que estan fent amb els seus equips en segona divisió, cosa que hauria despertat l'interés del club groguet, però segons s'apunta, s'haurien descartat ja aquests dos noms.
Durant aquests dies són ja molts els noms que, en forma de rumors, han sonat com a candidats per a la banqueta grogueta, com ara Prosinecki (es donava per fet a Sèrbia quan tot sembla indicar que en realitat no hi havia ni hi ha hagut res), Luis Enrique (que deixa la Roma), Sandoval (entrenador del Rayo Vallecano), Marcelino (ex del Sevilla), o com ja hem indicat, l'argentí Gorosito. A més, tampoc cal oblidar Julio Velázquez, el jove tècnic del Vila-real B, una opció que tampoc es descarta després de la bona tasca que està fent amb el filial groguet.
Són molts els noms i opcions que baralla el club, ja que, sens dubte, l'elecció del futur entrenador groguet és un tema que es vol tractar amb molta cura per prendre una decisió adequada que beneficie l'equip, i no tornar a caure en errors del passat.

3 comentaris:

  1. A mi m'agradaria Paco Herrera. I de pasada que es portara cap aci a Iago Aspas

    ResponElimina
  2. Jo aposte per Preciado. Si volen un entrenador experimentat, compromés i professional és l'indicat.

    ResponElimina