Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 28 de maig del 2012

El Vila-real B cau estrepitosament a Cartagena (6-2)


El B s'ha vist clarament superat pel Cartagena en un
partit que era un tràmit per ambdós equips. Foto: marca.com
En un partit en què no es jugava res, de la mateixa manera que en les últimes jornades, en ser ja equip de 2aB a causa del descens del primer equip tot i ocupar un lloc a la zona mitja de la classificació, el filial groguet ha perdut amb claredat contra un Cartagena que ja tampoc es jugava res ja que també han perdut la categoria, però aquests sí, perquè així ho marca la classificació.
Tot i el bon futbol que havia desplegat en les darreres jornades i tot ser ja equip de 2aB, sembla que els de Julio Velázquez no han tingut el dia a Cartagonova, i això, sumat a la poca intensitat que li han posat al joc, els ha passat factura. Els locals s'han aprofitat d'aquesta circumstància per acomiadar-se de la seua afició amb una golejada que no els serveix de res, ja que sembla que els aficionats de l'equip local han esbroncat els seus jugadors a la fi del partit per la mala temporada que han oferit tot i els sis gols que han marcat hui. Almenys, el B no se n'ha anat de buit pel que a gols a favor es refereix, ja que Gerard Bordàs ha signat un doblet en aquesta contundent derrota del Vila-real B que, això sí, no taca la bona temporada que han fet els jugadors del mini submarí.

Fitxa tècnica:
Cartagena: Reina; Manolo Gaspar, Josemi, Abraham Paz, Chus Herrero; Dimas (Julien 61'), Héctor Font, Collantes, Toni Moral (Marc Fernández 66'); Toni Moral i Braulio (Chamorro 71').
Vila-real B: Jorge Palatsí; Iriome, Lejeune, Kiko, Jaume Costa; Edu Ramos (Barrientos 47'), Toribio, Moi, Manu Trigueros (Mauricio 71'); Gerard Bordàs i Lucas Porcar (Gerard Moreno 58').

Gols: 1-0 (9') Braulio. 1-1 (10') Bordàs. 2-1 Abraham Paz (24'). 3-1 Toni Moral (26'). 4-1 Braulio (pen.) (61'). 4-2 Bordàs (79'). 5-2 Chamorro (86'). 6-2 Chamorro (91').

Àrbitre: Piñeiro Crespo (asturià). Grogues: Reina, Chus Herrero, Toni Moral / Manu Trigueros, Iriome, Jaume Costa, Toribio.

Estadi: Cartagonova (Cartagena). Uns 2.000 espectadors.

1 comentari:

  1. Baja intensidad? nadie les ha avisado que ahora todas las miradas están puestas en ellos para ver cuales pueden formar parte del primer equipo?

    ResponElimina