Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dijous, 24 de maig del 2012

Tornem

Després de més d'un any d'inactivitat, La Veu Groga vol tornar a posar-se en marxa per mostrar tot el nostre suport a l'equip ara més que mai, a causa de la situació complicada en què ens trobem després del descens.
És una situació que evidentment, cap groguet volia viure, però és en moments com aquest quan hem d'estar més units que mai i demostrar que no només estem amb els nostres quan tot funciona bé sinó al contrari: en els moments durs és quan més es necessita l'alè dels aficionats.
Per això, creiem que tota pedra fa paret, i encara que fer un blog probablement no siga gran cosa, pensem que tot allò que es base en donar més difusió i proporcionar informació sobre el nostre equip, mostra el nostre suport.
Una altra de les raons que tenim per reactivar aquest blog és el fet que hi ha molt poca premsa escrita que informe sobre el Vila-real en valencià, i és evident que qualsevol aficionat groguet ha de poder tindre a la seua disposició un mitjà que informe del nostre equip en la nostra llengua.
Com diem al text de presentació del blog, no som ni de bon tros un mitjà professional: tan sols som un grup d'aficionats groguets que s'estimen el seu equip i que volem mostrar-li el seu suport dedicant-li aquest raconet a la xarxa. Per tant, el que podreu trobar a La Veu Groga seran cròniques, articles, notícies... fetes per aficionats groguets amb tota la seua il·lusió i bona intenció i amb cap altre objectiu més que donar difusió a tot allò relacionat amb el Vila-real, escrivint en valencià.
Així doncs, estarem contents de que seguiu el blog i de que feu comentaris, suggeriments o crítiques al nostre treball. A més, també esteu més que convidats a col·laborar-hi publicant els vostres escrits o qualsevol tipus d'aportació que vulgueu fer-hi, com puguen ser fotos, vídeos, etc. Si hi esteu interessats, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant l'adreça de correu electrònic laveugroga@gmail.com.
A més, aquesta vegada intentarem donar més difussió del blog a través d'una pàgina que crearem a Facebook i d'un compte a Twitter on podreu interactuar amb nosaltres i deixar-nos també els vostres comentaris.
Esperem que, aquesta vegada sí, el blog puga funcionar amb normalitat i fluïdesa, i entre tots, portar-lo endavant perquè siga una lloc de trobada d'un conjunt de gent que comparteix un sentiment, com és la passió pels nostres colors i pel nostre equip.

Moltes gràcies per llegir-nos!

Tornem i TORNAREM!



2 comentaris:

  1. Desde la pagina facebook https://www.facebook.com/santo990 el meu suport total i si vos puc ajudar no dubteu a escriure'm a memorabiliavcf@gmail.com

    ResponElimina