Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dimarts, 12 de juny del 2012

El Vila-real segueix planificant la plantilla de cara a la nova temporada

Edu Oriol, Colotto i Dealbert sonen com a possibles reforços.
Algú d'ells acabarà vestint la samarreta grogueta?
El treball no s'atura en les oficines de la Ciutat Esportiva. Després del fitxatge de Javi Venta, ara sonen els noms d'Edu Oriol, Colotto i Dealbert

La desgraciada mort del que havia de ser el nou entrenador groguet, Manolo Preciado, ha sigut un fet que ha entristit molt l'entorn groguet. No obstant això, la pretemporada continua i el club ha de fer front a aquest fet tan lamentable i seguir planificant l'equip per una temporada que no serà gens fàcil.

Durant els darrers dies han sonat diversos noms que suposadament estarien en l'òrbita grogueta com a possibles incorporacions. És el cas d'Edu Oriol, Diego Colotto, i Àngel Dealbert.

Edu Oriol, actualment jugador del Saragossa, i producte de la pedrera del Barça, és germà bessó del groguet Joan Oriol, però a diferència d'aquest, juga d'interior o d'extrem dret. Aquesta temporada, al Saragossa, després de fer un inici discret, ha acabat sent una peça important en la recta final de la temporada pels aragonesos, marcant fins i tot un parell de gols importants que els van ajudar a assolir la permanència. De tota manera, sembla que els darrers dies s'ha refredat un poc aquest rumor.

D'altra banda, és prou evident el fet que el Vila-real pretén desfer-se d'alguns jugadors que durant aquesta temporada han ocupat la posició de central, com són Zapata, Gonzalo o Marchena. Per tant, caldria cobrir aquesta posició amb algun reforç. El primer nom que va eixir va ser el del defensa del Deportivo de la Corunya Diego Colotto. L'argentí, que ha aconseguit l'ascens amb l'equip gallec fent una gran campanya, acaba contracte amb l'equip corunyés i sembla que estaria barallant diverses opcions, com una oferta del futbol mexicà, l'oferta de renovació del Depor o un possible interés del Vila-real. Però l'opció que sens dubte està sonant amb més força és la de l'ex-albinegre Àngel Dealbert. Segons indiquen diverses fonts, com ara El Periódico Mediterráneo, el fins ara jugador del València, que ha acabat contracte amb els de Mestalla i no ha acceptat l'oferta de renovació que li plantejaven, reconeix l'oferta del Vila-real, que seria per tres temporades oferint-li una bona fitxa, però el jugador vol pensar-s'ho uns dies ja que sembla que també té altres ofertes sobre la taula.

Aquests no són els únics noms que han sonat en la rumorologia grogueta aquests darrers dies. També s'ha parlat de Vicente Rodríguez, ex del València i actualment en un equip anglés de segona divisió, o d'André Castro, migcampista portugués que aquesta temporada ha estat cedit a l'Sporting de Gijón.

I l'entrenador?
Com és evident, després de la desgraciada mort de Manolo Preciado i d'uns dies d'inactivitat com a senyal de respecte i de dol, han tornat a sonar noms de possibles candidats a la banqueta grogueta. S'ha tornat a parlar d'entrenadors que ja havien sonat abans de la contractació de Preciado, com ara Cagna, Gorosito o Abel Resino, però se n'han sumat altres com Paco Jémez i Martín Lasarte. De tota manera, és molt improbable que l'elegit siga cap d'aquests dos ja que el primer sembla que està a hores de tancar el seu acord amb el Rayo Vallecano, i el segon, l'ex-entrenador de la Reial Societat, ha fitxat per l'Universidad Católica de Xile fa pocs dies. Caldrà seguir esperant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada