Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dissabte, 6 d’abril del 2013

LA PRÈVIA: Vila-real - Numància: El Madrigal ha de tornar a fer por

Uche lluita un baló amb un defensa rival
en el partit de la primera volta, que va
acabar amb empat a un. / Foto: vavel.com
Que el Vila-real està en una ratxa posivita i clarament ascendent no ho posa en dubte ningú, i menys encara després de la victòria tan contundent que els groguets van aconseguir a Miranda per un gol a cinc, però és cert que, en les darreres jornades, mentre que sembla que l'equip groguet ha trobat la fórmula per guanyar i oferir una bona imatge lluny del Madrigal, li costa un poc més traure endavant els partits quan juga com a local. En el partit contra el Numància, els de Marcelino aspiren a guanyar, una jornada més, per mantenir-se prop de la zona d'ascens directe i apropar-s'hi encara més, i també a retrobar-se amb la victòria al Madrigal, si pot ser, sense patir massa, ja que dels últims tres partits que han jugat com a locals, els groguets n'han empatat dos i n'han guanyat un, però per la mínima.
Davant tindran el Numància, un equip que, tot i que ocupa una posició en la meitat de la taula classificatòria, ve en una ratxa molt bona, de diversos partits sense perdre, i havent aconseguit resultats molt positius contra equips de la part alta i, alguns d'ells, rivals directes del Vila-real, com ara dues victòries a casa, contra l'Elx i el Girona, i un empat al camp de l'Alcorcón.
Per al partit, Marcelino no podrà comptar amb Farinós ni amb Mellberg, que segueixen amb molèsties, ni tampoc, una jornada més, amb Hernán Peréz, que continua amb la recuperació després de l'operació al maluc. Truyols tampoc ha entrat en la llista per decisió tècnica. Tota la resta de jugadors conformen la convocatòria de 19, així que un hi caurà abans del partit, que començarà a les 17.00 i comptarà amb l'arbitratge del càntabre Arias López i que, de fet, haurà de "suportar" la protesta dels aficionats groguets contra els darrers arbitratges, que consistirà en el repartiment de 5.000 ulleres grogues per diverses zones del camp sota l'eslògan "potser els que no veiem som nosaltres".

Convocatòria:
Porters: Juan Carlos i Mariño.
Defenses: Mario, Musacchio, Dorado, Jaume Costa i Joan Oriol.
Migcampistes: Senna, Bruno, Canteros, Moi Gómez, Trigueros, Aquino, Cani i Juanma.
Davanters: Perbet, Uche, Jonathan Pereira i Gerard Moreno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada