Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 27 de maig del 2013

LA PRÈVIA. Vila-real - Xerez: L'hora de la veritat

En el partit de la primera volta, el Vila-real no va passar
d'un empat a zero que deixava entreveure la situació dolenta
per la qual estava passant. Ara, amb un panorama totalment
diferent, els groguets es juguen l'ascens directe. Foto: marca.es
Arriba l'hora de la veritat per al Vila-real. En poques hores, contra el Xerez, els de Marcelino es juguen una bona part de les aspiracions d'ascens directe de què disposen. Sí, el Vila-real depén d'ell mateix per a pujar a primera, però si no vol complicar-se la vida ni passar a haver d'estar pendent d'altres resultats, hauria de guanyar els tres partits que li queden. Les victòries de Girona i Almeria d'aquest cap de setmana encara fan més necessària la victòria.
Aquesta nit, els groguets s'enfrontaran al Xerez. Els andalusos ja fa jornades que van descendre matemàticament a 2aB, però realment és això el que li dóna la perillositat al partit. L'equip on juga l'ex-groguet Marquitos juga sense cap pressió, i fruit d'això, moltes vegades es juga millor que quan hi ha un objectiu clar. De fet, en les darreres jornades, el Xerez li ha ficat les coses realment complicades a Alcorcón i a Elx, dos equips de la zona alta de la classificació, que no van poder imposar-se als andalusos quasi fins a l'últim minut. I el Girona, rival directe dels groguets, va haver de veure com els de Chapín li endossaven ni més ni menys que un 2-4 al seu propi estadi.
És per això que, durant la setmana, tant Marcelino com els jugadors han alertat d'aquest perill i han deixat clat que el partit de hui és igual d'important que el del cap de setmana passat contra el Girona. De fet, un dels aspectes que més ha volgut treballar el tècnic asturià en les darreres sessions ha estat la concentració, perquè l'equip isca al camp conscient del que es juga i que en cap moment hi haja un excés de confiança.
Pel que fa a la convocatòria, Marcelino repeteix la mateixa que ja va fer per al partit contra el Girona, amb Hernán Pérez, Dorado i Farinós fora per lesió, i Truyols, Javi Venta i Moi Gómez que tampoc entren en la llista per decisió tècnica.
El Vila-real va posar en marxa una iniciativa d'entrades per al partit des de 3 fins a 7 euros perquè El Madrigal, tot i el dia i l'horari, que no acompanyen massa, presente una bona afluència d'aficionats groguets. A més, els guanys de la venda d'aquestes entrades van destinats a l'abaratament del desplaçament a Barcelona per al partit contra el Barça B del cap de setmana que ve. 
El partit, que començarà a les 21.00, comptarà amb l'arbitratge del murcià Sánchez Martínez.

Convocatòria completa:
Porters: Mariño i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Musacchio, Mellberg, Íñiguez, Jaume Costa i Joan Oriol.
Migcampistes: Senna, Bruno, Canteros, Manu Trigueros, Cani i Aquino.
Davanters: Uche, Perbet, Gerard Moreno i Jonathan Pereira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada