Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 29 de setembre del 2013

LA PRÈVIA. Betis - Vila-real: Sense pressa però sense pauses

Fa dues temporades, el Vila-real
va tornar del Benito Villamarín amb les
mans buides. Enguany, els groguets
intentaran sumar per seguir amb la ratxa.
Foto: number1sport.es
El futbol de Primera no dóna treva aquests darrers dies i, només 72 hores després del partit contra l'Espanyol, el Vila-real afronta ja el xoc corresponent a la setena jornada de lliga, i ho farà a Sevilla davant el Betis.
Després d'imposar-se a l'Espanyol, els groguets es troben en una inesperada quarta posició amb 14 dels 18 punts possibles, i podrien posar-se tercers si també aconsegueixen guanyar aquesta nit, però van amb la tranquil·litat de dur una quantitat de punts més que acceptable i sense urgències. 
Marcelino, en relació al partit, va afirmar que creu que serà igualat, ja que Betis i Vila-real són dos equips semblants, però va insistir en el fet de defensar bé i de saber aprofitar les ocasions de què l'equip dispose per poder endur-se un bon resultat de terres andaluses i seguir invictes una jornada més. Pel que fa a l'alineació, una novetat segura és la de l'eslové Jokic, que jugarà en el lateral esquerre i, per tant, debutarà en partit oficial amb la samarreta grogueta, ja que Jaume Costa, per precaució, ha quedat fora de la convocatòria. Els que tampoc jugaran seran Pantic i Moi Gómez que, una jornada més, no han viatjat amb l'equip. La resta de l'onze inicial, segons el tècnic asturià, el conformarà una mescla dels titulars en els dos darrers partits.
Els de Pepe Mel, per la seua banda, no han tingut, de moment, un inici de lliga massa bo, ja que amb només una victòria i dos empats, tan sols han pogut sumar cinc punts, cosa que pot ser perillosa per al submarí perquè, de ben segur, els locals voldran tornar a sumar de tres per escalar posicions en la classificació.
El partit, que començarà a les 21.00, comptarà amb l'arbitratge de Delgado Ferreiro, del col·legi basc.

Convocatòria:
Porters: Asenjo i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Musacchio, Dorado, Íñiguez, Gabriel i Jokic.
Migcampistes: Pina, Bruno, Trigueros, Cani, Aquino i Hernán Pérez.
Davanters: Giovani, Perbet, Jonathan Pereira i Uche.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada