Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dijous, 26 de setembre del 2013

LA PRÈVIA. Vila-real - Espanyol: A per les 200 en els 500

El darrer partit entre groguets i pericos jugat al Madrigal
va acabar en un empat sense gols. // Foto: EFE
El Vila-real afronta aquesta nit el que serà el seu partit número 500 en Primera i en el qual, si suma els tres punts, aconseguiria la victòria número 200 en la màxima categoria.
A més, el xoc resulta de per sí bastant interessant, ja que ambdós equips estan empatats a punts en la classificació després d'un molt bon inici tant dels de Marcelino com dels d'Aguirre, amb tres victòries i dos empats.
El fet que el partit siga entre setmana, només quatre dies després del partit a Vigo en el cas del Vila-real, i tan sols tres dies més tard de la victòria per 3-2 contra l'Athletic a Cornellà en el cas de l'Espanyol, farà que ambdós entrenadors facen rotacions i incloguen algunes novetats en l'onze, ja siga per donar descans a alguns jugadors, o canvis obligats per lesió. En el cas dels blanc-i-blaus, destaca la lesió del seu lateral esquerre habitual, Fuentes, que probablement suplirà l'ex-groguet Joan Capdevila. Pel que fa al submarí, Marcelino va indicar en roda de premsa que seran entre dues i cinc les novetats que presentarà l'alineació inicial respecte a la dels dos partits anteriors. S'especula que alguns dels possibles canvis podrien ser l'entrada del jove Pablo Íñiguez per Chechu Dorado al centre de la defensa, la de Tomás Pina per Trigueros, la d'Hernán Pérez per Cani (ja que l'aragonés va acabar amb molèsties el partit de diumenge) i, per últim, l'entrada del francés Jérémy Perbet en substitució de Giovani en la davantera. L'última paraula, però, la tindrà el mateix Marcelino poques hores abans de l'inici del partit. Cal destacar, a més, l'entrada en la convocatòria de Moi Gómez (la primera vegada que va convocat aquesta temporada) i la tornada de Pantic, mentre que Jokic s'hi queda fora, una setmana més, igual que Gabriel, que tot i que semblava que ja estava en condicions de debutar, veu com haurà d'esperar, almenys, una jornada més. Farinós, que continua recuperant-se de la lesió, segueix sense estar disponible per a Marcelino.
Aprofitant la xifra de 500 partits en Primera, diversos aficionats groguets han proposat els darrers dies una nova iniciativa: cantar l'himne de l'equip quan els jugadors isquen al terreny de joc, en motiu d'aquesta xifra especial però també amb la intenció d'aconseguir que cantar l'himne abans dels partits es convertisca en un fet habitual al Madrigal. Per a això, però, demanen la col·laboració de tots els que assistisquen a l'estadi.
El partit, que començarà a les 22.00, comptarà amb l'arbitratge del navarrés Prieto Iglesias.

Convocatòria (de 19 jugadors, un caurà de la llista):
Porters: Asenjo i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Pantic, Musacchio, Dorado, Íñiguez i Jaume Costa.
Migcampistes: Bruno, Pina, Trigueros, Moi Gómez, Cani, Aquino i Hernán Pérez.
Davanters: Uche, Perbet, Giovani i Jonathan Pereira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada