Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 23 de setembre del 2013

Bon joc per a seguir invictes

El Vila-real va fer un bon partit a Balaídos i va ser superior al Celta, però no va encertar de cara a porta i es va haver de conformar amb un empat a zero

Només el poc encert a l'hora d'enviar el baló al fons de la xarxa en les ocasions de què es va disposar, o bé les bones intervencions de Yoel, el porter del Celta, van ser els dos factors que van privar el Vila-real de sumar una victòria a Balaídos que, d'haver arribat, no haguera estat gens injusta.
Els groguets van ser superiors al Celta i van tindre
ocasions com per haver-se endut els tres punts,
però els va faltar encert
.
Font: celtavigo.net
Encara així, i tot i que els homes de Marcelino van ser millors que els de Luis Enrique pràcticament durant tot el partit, la primera part va ser un poc més igualada, sense un control clar per part de cap equip. De tota manera, van ser els groguets els que van posar les ocasions, en què es pot destacar un parell que va tindre Jonathan Pereira: un xut que va eixir un poc massa alt després d'una jugada personal, i un remat després d'una centrada a l'àrea que va eixir fora per molt poc. El Celta va posar en molts pocs problemes la porteria d'Asenjo, que pràcticament només va haver d'intervenir en un xut de falta que va desviar, i en alguns centres a l'àrea.
Va ser en la segona part quan el control del Vila-real va ser encara més clar i es va traduir en diverses ocasions. En els primers minuts del segon temps, Giovani i Jonathan van veure com se'ls anulava dos gols per fora de joc, això sí, correctament. El submarí rondava constantment l'àrea de Yoel mentre que el Celta es dedicava a defensar-se i amb prou feines podia eixir alguna vegada al contraatac, però la defensa grogueta, molt segura durant els 90 minuts, no va permetre que els gallecs crearen pràcticament cap ocasió clara. Fóra com fóra, l'empat a zero seguia al marcador i cada vegada quedava menys temps. Ja en la recta final del partit, Yoel va fer dues parades que, sens dubte, van salvar un punt per al seu equip: primer, en rebutjar amb el cos un remat d'Aquino a boca de canó i, poc més tard, en posar una gran mà per enviar a córner un xut de Pina, que havia eixit en la segona part, des de la frontal de l'àrea.
A la fi, però, empat sense gols que va deixar el Vila-real amb la sensació que haguera pogut endur-se els tres punts, però que de cap manera és un mal resultat. Els de Marcelino sumen 11 punts dels 15 possibles en aquest inici de lliga i ja són 10 els partits que porten invictes, si tenim en compte els cinc darrers de la temporada passada i els cinc de la present temporada.

Fitxa tècnica:
5a jornada de lliga de 1a divisió, temporada 2013/2014.
Balaídos, 21.130 espectadors.

Celta: Yoel; Hugo Mallo, Aurtenetxe, Costas, Toni; Álex López (Orellana, 75'), Rafinha, Fontás; Santi Mina (Nolito, 57'), Augusto (Krohn-Delhi, 62') i Charles.
Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Dorado, Jaume Costa; Trigueros (Pina, 57'), Bruno, Cani (Hernán Pérez, 67'), Aquino; Giovani (Perbet, 77') i Jonathan Pereira.

Àrbitre: Pérez Montero (c. andalús). Targetes grogues: Álex Lopez, Aurtenetxe, Costas, Hugo Mallo / Bruno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada