Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dijous, 31 d’octubre del 2013

LA PRÈVIA. Vila-real - Getafe: Toca no relaxar-se

El submarí no podrà baixar el nivell davant d'un Getafe
que vindrà amb la intenció de puntuar
Després de la victòria contundent de diumenge davant del València, els de Marcelino no poden relaxar-se gens ni miqueta si volen mantenir el privilegi d'ocupar la quarta plaça de la classificació. Amb només tres dies d'entrenament després de vèncer els de la capital del Túria, els de Marcelino reben el Getafe, que encara ha pogut descansar menys després de jugar a casa contra l'Athletic dilluns, partit que van perdre per zero gols a un.
Donat el poc de temps de descans que els jugadors han pogut tindre, és possible que Marcelino introduïsca algun canvi en l'onze respecte el que va saltar al camp diumenge passat, sobretot en el centre del camp, ja que en la davantera, Giovani sembla indiscutible i Uche, que va ser titular contra el València després de molt de temps i d'haver fet un bon partit, amb gol inclòs, sembla complicat que quede fora de l'alineació inicial.
En els enfrontaments entre els dos equips en Primera, huit en total, el Getafe només s'ha imposat una vegada, mentre que el Vila-real ho ha fet en sis vegades i l'empat només s'ha donat en una ocasió. De tota manera, els de Marcelino hauran d'estar molt atents: tot i que els madrilenys vénen de perdre, últimament estaven aconseguint bons resultats i, de fet, estan només quatre punts per baix.
El partit, que començarà a les 20.00, comptarà amb l'arbitratge d'Estrada Fernández, del col·legi català.

Convocatòria:
Porters: Asenjo i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Musacchio, Dorado, Íñiguez, Gabriel i Jaume Costa.
Migcampistes: Pina, Bruno, Trigueros, Cani, Aquino i Hernán Pérez.
Davanters: Giovani, Perbet, Jonathan Pereira i Uche.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada