Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

dilluns, 15 de setembre del 2014

EMPAT AMB POCA HISTÒRIA

El Vila-real trau un punt de la seua visita a Granada en un partit amb moltes poques ocasions i, per tant, sense gols
Adrián Marín, tot i la seua joventut, ha fet un bon paper
en el lateral esquerre el dia del seu debut en Primera
Foto: villarrealcf.es / LFP
El submarí segueix sense guanyar a Los Cármenes. El plantejament defensiu del Granada de Caparrós, unit a les baixes importants en atac d'un Vila-real que, a més, ha eixit al camp sense dos dels seus homes importants per banda, com són Cani i Cheryshev, ha acabat en un empat a zero que, probablement, és el resultat més just si es té en compte el desenvolupament del partit.
En un matx en què debutaven en Primera Gerard Moreno i el jove Adrián Marín, de només 17 anys i que no ha desentonat gens, al submarí no li han vingut a la ment les idees suficients per a tombar el mur defensiu dels locals i perforar la porteria contrària. Sobretot en la primera part, el partit ha tingut molt poca història: els groguets gaudien de la possessió del baló i del control del joc, però apenes disposaven d'ocasions clares. El bagatge ofensiu dels de Marcelino es resumeix en un parell de xuts de Vietto i de Mario que han eixit massa alts. El Granada, molt conservador, tampoc ha fet treballar Asenjo en el primer temps.
Ja en els segons quaranta-cinc minuts, el panorama ha canviat lleugerament, amb els de Caparrós assumint alguns riscos més i amb un Vila-real que intentava trobar alternatives per a fer mal. De tota manera, ha sigut en una jugada a baló aturat, en un córner que ha rematat de cap Gabriel, quan els groguets han tingut la primera i una de les ocasions més clares del partit. L'entrada de Cani i Cheryshev, que d'un principi Marcelino havia reservat, també ha ajudat, però l'aragonés i el rus, tot i que s'han mostrat voluntariosos, tampoc han estat encertats. Encara així, el de Saragossa ha tingut una bona oportunitat per a avançar els groguets quan ha estat a punt de poder posar el peu en condicions i enviar el baló al fons de la xarxa en una acció en què el porter local, Roberto, ha fallat a l'hora de xutar per allunyar la pilota quan era pràcticament davant la porteria. En la recta final, han estat els locals els que han posat més ganes, i Asenjo ha hagut d'aparéixer en dues ocasions per fer dues bones parades després de remats de Córdoba i de Murillo. 
Finalment, per tant, el marcador s'ha mantingut amb el resultat inicial. El Vila-real es queda amb quatre punts de nou possibles i ja pensa en Alemanya, on viatjarà dimecres per enfrontar-se dijous al Borussia Mönchengladbach en la primera jornada de la fase de grups de l'Europa League.

Fitxa tècnica:
3a jornada de lliga de 1a divisió. Temporada 2014/2015.
Los Cármenes, 16.251 espectadors.

Granada: Roberto; Nyom, Babin, Murillo, Juan Carlos; Iturra, Fran Rico, Rochina, Piti (Márquez, 55'); Ortuño (Jhon Córdoba, 82') i Success (Machís, 45').
Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Gabriel, Adrián Marín (Rukavina, 76'); Trigueros, Bruno, Espinosa (Cani, 64'), Moi Gómez; Vietto i Gerard Moreno (Cheryshev, 63').

Àrbitre: del Cerro Grande (c. madrileny). Targetes grogues: Machís, Jhon Córdoba, Nyom; Vietto i Trigueros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada