Missatge de benvinguda

Us donem la benvinguda a La Veu Groga, un blog que vol acostar l'actualitat del submarí groguet amb un tret característic propi: el blog és exclusivament en valencià. A hores d'ara, hi ha pocs mitjans escrits que informen sobre el nostre equip en la nostra llengua, i pensem que és necessari que hi haja més presència del valencià en tot allò que envolta el Vila-real CF.

La Veu Groga no és un mitjà professional: les cròniques, notícies i articles els redacta la gent que col·labora en aquest blog, aficionats del Vila-real que volen que el seu equip dispose d'un espai a la xarxa en la seua llengua.

Al blog hi podreu trobar les prèvies i cròniques dels partits del primer equip, a més d'altres notícies importants sobre el club, fotos i vídeos, artícles d'opinió, etc.

Si voleu col·laborar en el projecte o fer qualsevol tipus de suggerència, pregunta o aportació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a laveugroga@gmail.com.

ENDAVANT VILA-REAL!

diumenge, 14 de setembre del 2014

LA PRÈVIA. Granada - Vila-real: Amb moltes baixes a un camp maleït

Caldrà lluitar per a trencar l'estadística de Los Cármenes,
on el Vila-real sempre ha perdut. // Foto: marca.es
Aquesta nit, el Vila-real afronta un compromís gens fàcil com és jugar de visitant contra el Granada, per diversos motius. Els andalusos sovint es mostren com un conjunt compacte i difícil de guanyar al seu estadi, i fa tota la pinta que enguany, amb Caparrós com a nou entrenador dels nazarís, encara ho seran més. A més, les estadístiques són contràries als groguets, que sempre han perdut a Los Cármenes —tot i que només hi han jugat quatre vegades—.
De tota manera, el punt més preocupant és la gran quantitat de baixes per lesió que té l'equip de Marcelino per al partit, algunes de les quals són de jugadors importants. Jokic, que arrossegava molèsties des de feia setmanes, ha hagut de passar finalment pel quiròfan perquè li feren una artroscòpia al genoll dret, i el seu període de recuperació és de quasi tres mesos. A més, Jaume Costa, que era dubte després de rebre un colp en el darrer partit, tot i que semblava que podria estar disponible per a jugar a Granada, va recaure finalment en un entrenament i pateix un trencament miofascial de segon grau en el bessó intern de la cama dreta que no li permetrà jugar durant tres o quatre setmanes. Les baixes dels dos laterals esquerres permetran el debut d'Adrián Marín, un jove del filial, de tan sols 17 anys, que només ha jugat uns minuts amb el primer equip en el play-off d'Europa League contra l'Astanà i que ara tindrà la responsabilitat de cobrir el lateral i de demostrar que ho pot fer amb èxit. D'altra banda, també hi ha baixes greus en atac: Giovani dos Santos, que es va lesionar el cap de setmana passat durant un partit de la seua selecció, estarà pràcticament un mes fora dels terrenys de joc a causa d'un trencament miofascial de segon grau al bíceps femoral de la cama esquerra. Uche, per contra, només pateix una contusió al quàdriceps dret, però tampoc arriba en condicions de poder jugar aquesta nit a Granada.
Amb tot, a part de l'entrada pràcticament obligatòria de Marín, confirmada pel mateix Marcelino, el submarí tindrà els canvis més substancials en l'atac, on podrien formar junts Vietto i Gerard Moreno —que, en cas de jugar, debutaria en Primera divisió— o bé un dels dos acompanyats de Cheryshev, cosa que podria comportar l'entrada d'Espinosa o de Moi Gómez en una de les bandes del centre del camp. Per la resta de posicions, i tot i que el Vila-real jugarà dijous al camp del Borrussia Mönchengladbach en el primer matx de la fase de grups de l'Europa League, no s'esperen grans canvis. L'entrenador groguet ha indicat que no té la intenció de reservar cap jugador, ja que tots els partits són importants.
És evident que la d'aquesta nit no serà una batalla fàcil per als groguets que, de tota manera, tractaran que siga la primera vegada que el submarí no perd a Los Cármenes. El partit, que començarà a les 21.00 h, comptarà amb l'arbitratge de Del Cerro Grande, del comitè madrileny.

Convocatòria:
Porters: Asenjo i Juan Carlos.
Defenses: Mario, Rukavina, Adrián Marín (dorsal 28), Musacchio, Víctor Ruiz i Gabriel.
Migcampistes: Trigueros, Pina, Bruno, J. dos Santos, Cani, Cheryshev, Espinosa i Moi Gómez.
Davanters: Vietto i Gerard Moreno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada